Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.516
- 6.243
- 673
Normalde haklısın derim ama işin içinde bir sürü başka faktör var. Kadro böyle olabilir ancak rakip 11 kişi defans yaptı. Bu maç bizim için prova gibiydi resmen çünkü ligin geri kalani bundan farklı olmayacak. Anadolu kulüplerinin tümü aynı şeyi yapicak sana. Tek fark daha iyi kontraya çıkan takimlar var onlar seni ciddi rahatsız edebilir. Neden ciddi rahatsız edebilir onuda açalım. Birincisi stoperlerinden biri arkaya adam kaçırıyor. Ben söyliyim büyük sıkıntı yaşatır.rakibin 11 i bu Özgür
bu da bizim 11![]()
![]()
Nasıl kalite aralarında?
İkincisi defans yapan takımları açacak tek oyuncun Mertens ise yine yandın başına iki kişi koyarlar bir maç açar kilidi diğer maç acamaz kalırsın öyle. Yunusa okeyim bire birde adam geçebilir her türlü yunusa okeyim. Ama Kerem kapalı savunmalar karsinda oynayamiyo. Bu şuan değil herzaman en büyük sorunuydu. Kanat almazsan Mertens e mahkum kalırsın olmaz. Seferovic e orta gelmedi hiç. Hadi dubois gelince bir nebze o sorun çözülecek peki sol taraf ? Ne bekin ne kanadin orta açmayı bilmiyo beceremiyo. Kadroları karşılaştırmak evet birseydir. Ama anlattığım denklemde ilerisi için sıkıntı mevcut. 2-3 bölgede Türk ligi için bile sorun var. İdare eder yöntemi bize uymaz bu sene. Bir kac eksik var kapatirsan yüksek oranda şampiyon olursun. Herkesin derdi bu aslında.
Ben dünkü maç için konuşuyorum; sezonun geneli değil. Sen dediğin topçuları alsak bile eğer teknik ekip 3. bölgedeki kısırlık için bir önlem almazsa değişen bir şey olmayacak.