Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fizik olarak oyuncular sana hazır göründü mü maç genelinde? Mertens ve Torreira yı kenara koy.
Ilk haftalar normal o da bence soyle bir durum var topçular da bizim gibi havaya girmişler 5 atarız 10 atarız yürüyerek sampiyon oluruz havasındalar. Hatta hoca bile Gomis hamlesiyle o havayı verdi. Gomisle seferi koyalim elbet bir tane atarlar kafası. Ayakların yere basması lazim.

Hersey almakla olmuyor, futbolcu gondersinde marifetlerini gorelim beyefendi'nin.

Ümraniye maçında kalede Okan Kocuk'u ve defansta Abdülkerim yerine Luyindama'yı, sol bekte PVA yerine Kazimcan'ı ve 10 numarada Emre Akbaba yerine Mertens ya da Torreira'da birini görmek istiyorum.

Giresun maçı ilk 11'inden yapılacak bu 4 değişiklik Ümraniye'den bir ihtimal puan alabilir. 1 oyuncu değişikliği eksik olursa vay halimize.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abdulkerimin yaptığı büyük hata evette ilk hatada kesip Luyindama almak saçma. Ki Luyindama aynı gollerden yedirmiş adam

Bu takıma solbek şarttı. PVA için methiyeler düzülüyordu. Vasıfsız bir adam. Kazımcan ondan da bok çıktı. Net solbek lazım.

Oyuncuları çöp ilan etmek saçmalık zaten. Kötü oyun varsa ben ilk önce teknik ekibe bakarım. Sorunları doğru tespit etmek lazım. Herkes gibi bende keremden şikayetçiyim. O bölgeye yine kerem tarzında bir adam alınırsa işte hata bu oluyor. o bölgeyi çeşitlendirmek lazım. Kerem-Yunus ikisi 11de aynı anda oynadığı sürece hücumda çok zorlanırız. Dün Kazımcanın yaptığı ortaya seferovic düzgün vursa 1 puan alacaktık belkide bu kadar kötü oynarken. Aynı tip oyunculardan uzak durmak lazım

Biz geçen seneki sıkıntıyı sadece os oyuncuları kaynakli sandık. Taylan, berkan gidecek her sey duzelecek. Halbuki diğer bölgeler de sıkıntılıydı. Bunu anlamak lazim. Dun sol tarafımız bu gerçeği osmanlı tokadı gibi yüzümüze yapıştırdı.

Takimda 40 futbolcu varsa 30 tanesi cop.

XXXX
XXXX - Nelson - XXXX - XXXX
Midtsjo - Torreira
Yunus - XXXX - XXXX
XXXX
O yazdigin 4 adam yarin obur gun kotu oynasa onlarin yerine de XXXXXX yazarsin, senin gibi transfer obezi futbol cahillerinin ozguvenine gercekten cok guluyorum

Oyuncuları çöp ilan etmek saçmalık zaten. Kötü oyun varsa ben ilk önce teknik ekibe bakarım. Sorunları doğru tespit etmek lazım. Herkes gibi bende keremden şikayetçiyim. O bölgeye yine kerem tarzında bir adam alınırsa işte hata bu oluyor. o bölgeyi çeşitlendirmek lazım. Kerem-Yunus ikisi 11de aynı anda oynadığı sürece hücumda çok zorlanırız. Dün Kazımcanın yaptığı ortaya seferovic düzgün vursa 1 puan alacaktık belkide bu kadar kötü oynarken. Aynı tip oyunculardan uzak durmak lazım
Teknik ekip eleştirmekte haklısın evet ama şöylede bi durum var oyuncular çöp. Şimdi şöyle diyelim dün pva denen top tepici yanlış tercihler yapmayıp akıllı çevirip 2 gol atsaydık şimdi kimse teknik ekip konuşmuyordu. 31 yaşındaki bi sol bek orda yanlış tercihte bulunuyorsa teknik ekip maç içinde bişey yapamaz ona

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt