Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renkdaş boyle mantık mi olur. Getirelim guardialoyi ankaragucunu organize etsin o zaman. Senin hücumunun ana unsuru sandığın sol kanattaki eleman futbolun f'sini bilmiyor. Sen sabahtan akşama kadar organize etmeye çalış. Enerjine yazik.
Mesele orada zaten kullanamamak kerem nasil bir oyuncu ya da nasıl sivrildi geçen sezon defans arkasına yaptığı koşular biz dün kendisinden orta sahaya kadar getirtip oyun kurmasını yardımcı olmasını bekledik bunu kerem yapamiyor ve bundan sonra da yapamaz. Bizim ana plan eğer kanattan oyun kurması için yardim gerektiğinde bunu yunus'dan almalıyız keremi de defans arkasi koşusundan yararlanmalıyız.

erken ama xavi'nin koltuk sallanıyor gibi
En uçta 35 yaşındaki 50 milyonluk lewaya rağmen, keza manu forveti 38lik ronaldo 2 maçtır kepazeye döndü premier lig sonuncusu. Tabiki onlar düzelir, bizde düzeliriz. Demek istediğim organizasyon ve takım olmak hetşeydir. 35lik mertens bu kaos içinde hiçbirşey yapamaz. Herkes takım içindeki rolünü öğrendiğinde takım düzen kurduğunda ligde rakipsiz oluruz. Bizdeki ortasaha kimsede yok ama organize olamadık bir türlü. Takımda sıkıntı gördüğüm yer iki kanat yani yunus ve kerem. İkiside birbirinden rol çalıyor böyle olmaz, bir kanat farklı tip oyuncu olmalıydı. Bunu transferlemi takım içindenmi çözeriz bilmem. Oyun ve doğru takım şablonunu bulamazsa okan hocanın da işi zor.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Akbaba sanki kiraya göndermeden önceki haline dönmüş. Hayalet gibiydi. Seferovic'in de etkinliğini azaltıyor.
Şutlansa gram itiraz etmem.
Bu arada Hamza bin kere daha iyi topçu.
Kardeşim kira öncesi hali ve kira sonrası hali diye bişey yok. Adamın max seviyesi Alanya işte. Bunu her seferinde yüzümüze vuruyor. Bugün gönder Alanya’ya sene sonuna kadar 10 gole etki eder

seferovic hazırlık maçlarında çok iyiydi sonunda aradığımız santraforu bulduk dedim. ligde tanıyamadım adamı. böyle bir değişim nasıl oldu anlamadım

normalde bir topçuyu överken diğerini gömmeyi sevmem de sergionun bu kadar gomulup miçonun övülmesi sıktı artık. adam dün öne oynadığı topların çoğunu rakibe verdi ne anlatıyorsunuz yaw

sergio
1660467184568.png

miço
1660467133349.png

Mesele orada zaten kullanamamak kerem nasil bir oyuncu ya da nasıl sivrildi geçen sezon defans arkasına yaptığı koşular biz dün kendisinden orta sahaya kadar getirtip oyun kurmasını yardımcı olmasını bekledik bunu kerem yapamiyor ve bundan sonra da yapamaz. Bizim ana plan eğer kanattan oyun kurması için yardim gerektiğinde bunu yunus'dan almalıyız keremi de defans arkasi koşusundan yararlanmalıyız.

Hocada zaten suç var. Diyorum hayatımda girmediğim kötülükte bir td performansıydı. Ama geçen seneden kalan iyi sandığımız oyuncular da kotu yani bu dünkü mactan sonra tartışmaya kapandı bence.

Ya dün ikinci yarıda olivyera solda kereme verip arkaya bomboş kosu atti kerem önce gordu atmadı iki kisinin arasina dalmaya calisti bakti olmuyor pas atayim bari dedi ya ofsayt oldu ya da top yüksek gidip avuta çıktı. Delirdim izlerken ya. Bunlara futbolu sıfırdan öğretmen lazim.

Biz geçen seneki sıkıntıyı sadece os oyuncuları kaynakli sandık. Taylan, berkan gidecek her sey duzelecek. Halbuki diğer bölgeler de sıkıntılıydı. Bunu anlamak lazim. Dun sol tarafımız bu gerçeği osmanlı tokadı gibi yüzümüze yapıştırdı.
Dün 2013 teki real madrid maçımızın özetini izlerken iyice farkına vardım ki bizim şuan pas konusunda aşırı yeteneksiz oyuncularımız var, kaliteli pas döndüremezsen iyi futbol oynayamazsın zaten. 2013 teki takım madrid karşısında bile takır takır pas yapıyordu, kerem ve pva olsa o takımda 3. pasta ya kaptırmıştık çoğunu ya da taça gitmişti.

Kadroya neye göre yetersiz diyoruz beyler? La ligada falan mı oynuyoruz? Karşımızdaki rakiplerin topçularını kaçınız kendi oyuncularımız yerine isterdiniz? Türk ligi için gayet iyi kadromuz var. Okan başarır yada başaramaz bunu göreceğiz. Destek zamanı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

normalde bir topçuyu överken diğerini gömmeyi sevmem de sergionun bu kadar gomulup miçonun övülmesi sıktı artık. adam dün öne oynadığı topların çoğunu rakibe verdi ne anlatıyorsunuz yaw

sergio
Ekli dosyayı görüntüle 173682

miço
Ekli dosyayı görüntüle 173681
Sergio oyun görüşü tekniği lafım yok ama fazla yere düşüyor. Daha sert olmalı çünkü tr de rakiplerin tek bildikleri sertlik.
Birde oyunu çok geniş alanda oynadık takım boyu çok uzadı. Bir ara stoperler rakip yarı sahada kurdular ama çok sürmedi geri çekildiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt