Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem akbaba yunus pva ile set oyunu olmuyor işte. Dubois buna uygun mesela, 10 numara eksikliği var zaten. Yunus ve kerem aynı anda olmaz bunlardan birinin yerine kolay top kaybetmeyen adam geçme yeteneği olan biri lazım
Tek tek bakınca yetenekli oyuncular ama takım uyumu yoktu. Seferovic daha iyi bağlantı yapar diye düşünüyordum yorgun gibiydi oda.10 numara eksikliği bariz zaten.

Umraniye haftaya eğer fener maçındaki kazmayı sağ beke koyarsa bugun gomdugumuz kerem o macta show yapar ve logar kapaklarını montelemis olur lakin bu show bizi gelecek adına aldatır ve geriye götürür.

Transferleri kendisi istiyor renktaş hocanın heralde vardır bir planı diye düşünüyorum. Oturtacaktır bir sistem yada eksik parçayıda alın diyecektir. Temel sorun bu zaten her rakibe aynı oyunu oynayamayız alternatif planıda kurmalı büyük takım hocası. InşAllah iyiye gideceğiz.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
ilk kez galatasaray seviyesinde takım yönetiyor. Ligdeki en az 25-30 maçta bu tarz kapanan takımlar çıkacak karşımıza, rakiplerin kadro kalitesinden bağımsız bir durum var ortada 11 kişi kapanan takımı açmak en zor iş. Kilit açıcı en az 2 adam olmalı hücumda

Boşuna yangın yapıyorsunuz ben net olarak 2-3 nokta transferle rahat şampiyon olacak bir takım görüyorum sezon başı bir maç kaybettik diye yangın yapmaya gerek yok

Boşuna yangın yapıyorsunuz ben net olarak 2-3 nokta transferle rahat şampiyon olacak bir takım görüyorum sezon başı bir maç kaybettik diye yangın yapmaya gerek yok
Maç kaybetmekten ziyade kapanan anadolu takımlarına karşı yine hiç üretken olamamamız milletin moralini bozdu bence. Bu sorunu çözemeden, o lanet savunmaları delemeden şampiyonluk şansımız yok

Yine 2 penaltıyı yediler o değilde.

Neyse hakemi de yeneceksin yeaacılar gelmeden gidiyorum ben.

Gidin şu köşede yenin hakemi hadi.
ben çok kullanırım o lafı ama işi oraya bırakmama anlamında kullanırım. henüz o oyunumuz yok besbelliki. 2 tane penaltının yenildiğine %1000 katılıyorum. epey kötü bir hakemdi

Maç kaybetmekten ziyade kapanan anadolu takımlarına karşı yine hiç üretken olamamamız milletin moralini bozdu bence. Bu sorunu çözemeden, o lanet savunmaları delemeden şampiyonluk şansımız yok
İnsanlar dünkü maçın aynısını 2 yıldır izliyor. Yine aşılamayan bir kilit maç ve yine bireysel hatayla kaybedilmiş en az 1 puan.

İdeal kadro beraber henüz 5 dk oynamadı.

Dün de yenmek çok kolay olabilirdi doğru hamlelerle.

Karşında kapanan takım iyi olsa da oyuncular belli.

Oyunculara sözünü geçiremiyormuymuş okan?boyle sey olabilir mi ya?o zaman yarin birgun oliveirayi oyundan yine alirsan,tepki de yersin oyuncudan.nerden getirdik bu herifi

ben çok kullanırım o lafı ama işi oraya bırakmama anlamında kullanırım. henüz o oyunumuz yok besbelliki. 2 tane penaltının yenildiğine %1000 katılıyorum. epey kötü bir hakemdi
Yav Akbaba'ya uçan tekme gibi bir şey atıldı

Böyle böyle oyuncular özgüven kaybediyor. Sergio konusu da öyle, indirdiler faul vermedi gitti kart gördü saçma faulle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt