Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---------------- Muslera -------------
Lebu --- Nelsson --- Abdul ---- Mert
-------- Torreira ------- Sergio -------
Yunus ------- xxxxxx ----- Harit
--------------- Seferovic -------------

Bence Sergio hemen kesilmez.
Sergio niye kesilsşn ki? Dün bence iyiydi hatta hücuma çıkarma anlamında takımın en iyisiydi, o çıktıktan sonra hiçbir aksiyon üretemedik

Sami ısı haritasını ve pas şemasını attı, bu çocuk kanattan daha çok vasat bir sol iç gibi bişey geldi. Yabancı olsam kimseyi tanımasam o istatistikten berkan gibi bişey canlanır gözümde
Takımın kurgusu ve planı olur.
Bir tane de lider olur, o kurgu ve planda yönlendirir takımı.

PvA ve Kerem aldıkları her topu kaybetmekle meşgul olunca olmadı, PvA iki kere iyi sarktı gerçi ama nereye kesti belirsiz.

Abartili yorumlar var ne yazik ki

Dünkü maci kazanmak icin transferlere ihtiyac yok,50 bine yakin taraftar gelmis ic saha macinda giresunspor’a karsi ne transferinden bahsediyorsunuz

Mac önü okan hoca bu taraftar önünde suan ben bile cikip oynamak istiyorum dedi yani cok iyi bir atmosfer vardi

Dün de yazdim biz ne yazik ki winner özelligimizi kaybettik ve bunu geri kazanmamiz gerekiyor

Yaptigimiz transferler winner oyuncular ve yildiz isimler ama ilk olarak takimin winner özelligini kazanmasi gerekiyor ve bunun icin üst üste galibiyetler sart

Yani biraz sabir daha uzun bir maraton var
Oyunu yönetecek ofansif bir orta saha getirmezsek daha çok winner karakter diye ağlarız. Nasıl ihtiyaç yok?

Okanin yetersizliklerini,yanlislarini söylemek terim gelsin demek degil.cok degil,2 hafta sonra prandelli gibi bi doneme girecegiz diye korkuyorum.
Terim 3 sene kabız futbolunu izletti bize bi zahmet okana birkaç ay verelim en azından. bukadar erkenden hocayı gözden çıkarmak doğru değil. enkaz kaldırmak okadar kolay değil

Takımın kurgusu ve planı olur.
Bir tane de lider olur, o kurgu ve planda yönlendirir takımı.

PvA ve Kerem aldıkları her topu kaybetmekle meşgul olunca olmadı, PvA iki kere iyi sarktı gerçi ama nereye kesti belirsiz.
Evet admirim oyun aklı denen şey hala yok. Sergioyu erken çıkarmakla da yanlış yaptı, komple hoca dün yanlış işler yaptı. Sergio çıkana kadar en azından sağdan soldan adam kaçırıyorduk, çıkınca tamamen durduk. Haftaya toreira-miçö yapıp önlerinde sergioyu serbest bırakmalıyız bence

Kötü ve fazla pozisyona giremeyen takimlara karsi Okani kaleye koymaliyiz. Hele adam gibi bir kanat oyuncusu gelirse, Kerem veya Yunusu yedege cekme hakkimiz olur.

Ümraniyeye karsi Akbabanin pozisyonuna Oliveirayi koysun hoca. Uzaktan sut cek, kanatlari defansin arkasina kacirmaya calis emiri versin adama. Orda o zaman herhalde Emreden faydali olur. Arkasinda Midtsjö ve Torreira olur.

O kadar kapandılar ki kanatlardan orta yapsak dönen topları da patır patır toplayıp rakibi sersemletebilirdik. Topu içeriye çektikçe adamlar blok halinde savunmalarını daha da güçlendirdi.

Bir de takımın önemli eksiklerinden biri uzun top atarak kanat değiştirmemesi. Uzun paslarla kanat değiştirecek orta sahalara ihtiyacımız var. Benim gördüğüm Midtsjö de bizim gibi takımda İlk11 için yetersiz. Sanki bu takımda Torriera - Oliviera - 10 numara orta sahasıyla oynanır.
Uzun pası geçtim kısa pasta bile rezalet topçular mevcut. Mesela keremin top kontrolü ve pasları facia. En basit pasın bile şiddetini ayarlayamayan, en basit topu bile kontrol edemeyen adamlar var

Evet admirim oyun aklı denen şey hala yok. Sergioyu erken çıkarmakla da yanlış yaptı, komple hoca dün yanlış işler yaptı. Sergio çıkana kadar en azından sağdan soldan adam kaçırıyorduk, çıkınca tamamen durduk. Haftaya toreira-miçö yapıp önlerinde sergioyu serbest bırakmalıyız bence
Yani bence de Gomis yerine Torreira girmeliydi.

Yav Okan Burukun konusunda, aksama kadar konusup bahane ararsan, anca Twitter'de bizi rezil edersin gibi mesaj atmistin. FT aynisini yaptiginda, ta ekimde ocak ayindan yada mart ayinda yaz transfer döneminden bahsederken adama 0 yükleniyordun. Okan ilk defa hakemlere laf atti, ve adami direk elestirmeye basladin.

Ayni seyleri FT dese, adam hakkli, hakemler bizi dogradi derdin diye eminim, ama kanitlayamam.
Yav sende baska yerden konusuyosun.Kafayi yicem en sonunda. Hakemler konusunda okanin dogru dedigini mac basligina yazdim.Daha kac kere yazayım?Ayrica okanin konusunda oyle bi mesaj attigimi hatirlamiyorum.daha dun basligina girip yorum yaptim.senin dedigin torrent doneminden olmasin?okanin daha 2.haftasi.gecen hafta yorum yaptigimi bile zannetmiyorum.ama bakacagim.niye böyle garip mesajlarla karsilasiyorum anlamadim

oliveira acayip manasız top kayıpları yapıyor yahu onu kullandığımız bölgede belhanda da bu kadar oynuyordu zaten hatta ondan daha diriydi

Bunu ben diyince terim gelsin dedigimi saniyolar.Dunden beri oyuncu degisikliklerini,olmayan oyun planini anlatiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt