Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

5 taksitli 15 milyona Monacoya transfer oluyormus diyor Transfermarkt. Daha 1,5 ay önce 30 milyon istiyorlardi. Ya baya ucuza saldilar, yada baya yüksek bir sonraki satistan pay kopartmislardir.

Evet admirim oyun aklı denen şey hala yok. Sergioyu erken çıkarmakla da yanlış yaptı, komple hoca dün yanlış işler yaptı. Sergio çıkana kadar en azından sağdan soldan adam kaçırıyorduk, çıkınca tamamen durduk. Haftaya toreira-miçö yapıp önlerinde sergioyu serbest bırakmalıyız bence
İdeal orta saha böyle oluşacak eninde sonunda.

Gomis işi tamamen saçmalıktı. Günümüzde böyle bi oyun tarzı yok. Bi bizim türk tdler deniyor hep böyle işleri
Katılıyorum. ft de bunu çok yapıyordu okan burukun da yapmaması lazım. Sıkışınca çift forvete dönme cağdışı bir olay, oyunu daha da geriye götürüyor. Son dakikalarda yaparsin anlarım

dun oyuncu değişiklikleri cok dogruydu.oyunu okan hoca cok iyi okudu.hazirlik maclarindan beri ne oynamak istediğimiz ortada.yunusu ve keremi muthis kullandi.emre akbaba ve kerem macin adamiydi.oliveirada oyundan 40.dkda alinsaydi keske ama sorun degil.ilerki maclar icin muthis umit verdik.kimse kafasi kesilmis tavuk gibi degildi sahada.mac başlığına da yazdim ama buraya da yazayim,okan buruk hakemler konusunda cok hakli.evet herkesin gönlü olsun hersey cok iyi cok guzel

Seferovic in biraz yakını,arkası için Mertens,Akbaba ve Oliveira(o bölge için uygun mudur onu da merak ediyorum) yeterli midir ? Değilse transfer için öncelik bu bölge mi olmalı yoksa yaratıcı kanat mı olmalı ?

dun oyuncu değişiklikleri cok dogruydu.oyunu okan hoca cok iyi okudu.hazirlik maclarindan beri ne oynamak istediğimiz ortada.yunusu ve keremi muthis kullandi.emre akbaba ve kerem macin adamiydi.oliveirada oyundan 40.dkda alinsaydi keske ama sorun degil.ilerki maclar icin muthis umit verdik.kimse kafasi kesilmis tavuk gibi degildi sahada.mac başlığına da yazdim ama buraya da yazayim,okan buruk hakemler konusunda cok hakli.evet herkesin gönlü olsun hersey cok iyi cok guzel
Hala fatih terim imasi var sergen zeren,yeter kardesim.

Sürekli eksik konuşuyoruz ama mevcut kadro da çok rahat galibiyet alırdı dün. Ben bütün ihaleyi hocaya bırakıyorum. 2.yarı Gomis saçmalığı yerine;

Sefer
Mertens Yunus
Sergio-Toreira
Miçö
Kazım-abdul-nelson-boey
Muslera

2.yarıya şöyle başlasaydık çok rahat kazanırdık. Gomisi aldı ortayı boşalttı, mertensi sol içe attı, kereme tahammül etti, Yunusa alan yaratacak birşey yapmadı. Umarım tekrarlanmaz bu vasatlığı, aksi halde Terimden hiçbir farkı yok. Kızdığımız herşeyi Okan hoca da yapacaksa bence ısrar etmenin anlamı yok

bazı rtaşlarımın sana sarmasına mana veremedim mağlubiyetten sonra ftye saldırma özlemini bari ftci bulup ona saldıralım gibi bir şiar ile giderme arzusu söz konusu i guess

Takımın kurgusu ve planı olur.
Bir tane de lider olur, o kurgu ve planda yönlendirir takımı.

PvA ve Kerem aldıkları her topu kaybetmekle meşgul olunca olmadı, PvA iki kere iyi sarktı gerçi ama nereye kesti belirsiz.

Dün maçta en sinir olduğum durum buydu.

PvA üç tane temiz asisti yedi. Bir arkadaşımız içerdekiler iyi pozisyon alamadı demiş ama ben katılmıyorum. 1-2 sn beklemelerle çok rahat açıdaki oyunculara topu atabilirdi.

Geçen senede bunu çok yaptı. Ezbere top çıkarıyor.

Oliveira çoğu arkadaşımızın dediği gibi biraz temposuz gözükse de bu tip maçları ara pasları ile çözebilecek tek oyuncumuz. PvA yı da o kaçırdı 2-3 kez.

Midjstö çok oturaklı oynadı ve geçen seneki her kapılan topun kaleye inmesi olayı ilk yarı neredeyse hiç yaşanmadı.

Kilit nokta ise ikinci yarının başındaki erken değişiklikti. Oyun karmakarışık bir hal aldı ve her değişiklik bunu daha da arttırdı.

Diğer konu ise gol atamayabiliriz ama bu maçları kaybetmemeliyiz artık. O kadar gereksiz ve saçma bir hata ile bir puandan olduk. En azından 0-0 bitmeliydi.

Dünkü durum arkamıza aldığımız rüzgarı ortadan kaldırdı ve çok zor bir sekansa tereddütle gireceğiz. 7 maç 5 deplasman, umarım takım oturur ve bu süreci pozitif bir şekilde atlatırız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bazı rtaşlarımın sana sarmasına mana veremedim mağlubiyetten sonra ftye saldırma özlemini bari ftci bulup ona saldıralım gibi bir şiar ile giderme arzusu söz konusu i guess
Evet,dunden beri bir suru garip mesaj var.keramettin abi bile giresunun iyi takim olduğundan soz ederken,terim gelmez debelenme diyo.bi daha ondan da alinti yapmayacağım.dun gece mehmet ocakla iki muhabbet edeyim dedim ama güldürdü herif.okanin mac ici hatalarini soyledim,gelip hakeme laf atti diye okani elestirdigim soylendi.kel alaka.ben de anlamadim bu manasiz mesajları ve yuklenmeyi

Takımın ihtiyacı stoper değil skorer.

Bu ligin olayı gol atmak.yediklerimiz önemli değil ilk yarı 3 tane atsaydık herkes şuan Abdülkerime canın sağolsun diyordu.

Son 3 sezonda 80 gol atan takım Avrupa kupalarına gitmiş.
Gol atma kabiliyetimizin gelişmesi şart bunun için yardıran kanat ve skorer direkt gol atan aygır forvet ligin şifresi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt