Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Macin ardindan yaptigin yorumlari ben abartili buldum ama mac sonrasi herkes gergin oluyor kimseye bulasmamayi tercih ediyorum ben
Benim yorumum bi önlem sonraki haftalar icin,çünkü isler kotu giderse ben okana bi daha tek laf etmeyecegim.taraftar yüklenecek o zaman.benim okani ovmem bisey katmaz su an.okan kendini ispat etmek zorunda,umarim düzelir.Galatasarayda,sabırsız bi yerde hocalik yapiyor.trabzon yenilgisi sonrasi forumu ve twitteri bi düşün şimdiden

Maç kaybetmekten ziyade kapanan anadolu takımlarına karşı yine hiç üretken olamamamız milletin moralini bozdu bence. Bu sorunu çözemeden, o lanet savunmaları delemeden şampiyonluk şansımız yok
Seferovic le onu yapamazsın oraya ya belotti gibi ayı gücü olan bi adam yada Pato gibi baroi gibi hareketli şapkadan tavşan çıkaracak adamlar lazım he bitanede ceza sahası dışından vuracak adam lazım

Dun cok guzel bi hava bozuldu.bunun etkisi herkeste fazla.bjk,fb ve başakşehir puan kaybetse anca telafisi olur ama biz eksi durumdayiz şu an.cunku umit vermiyoruz

Transfer önemli ama en önemli mevzu değil. Kadromuzu birbirine adapte etmek ve doğru sistemi bulmak şu aşamada en kıymetli konu. Geçen sezondan çok daha potansiyelli bir kadroya sahibiz doğru değerlendirmek lazım.

Bu arada net Pwa ve Abdül’ü kesmek şazım

Muslera
Dubois Nelsson Denayer Kazımcan
Torreira Mitsö
Yunus Mertens Transfer
Belotti

Böyle bişey yapmak lazım

Net diyorum seferoviç ilk 11 de olmamalı belotti veya daha iyisi lazım forvete falcao kadar bile katkı vereceğini düşünmüyorum Gomis bile daha diri duruyor

Transfer önemli ama en önemli mevzu değil. Kadromuzu birbirine adapte etmek ve doğru sistemi bulmak şu aşamada en kıymetli konu. Geçen sezondan çok daha potansiyelli bir kadroya sahibiz doğru değerlendirmek lazım.
Benimde bu konuda ciddi endişelerim oldugu icin su an cok gerginim.okan buruk taylani,omeri vs kullanmiyo iyi guzel ama eldekilerden verim alabilyo mu?eldekilerin verimini artirabilecek mi?oyun plani nedir?baglanti yok takimda.bi tek fiorentina maci fena degildi

dun oyuncu değişiklikleri cok dogruydu.oyunu okan hoca cok iyi okudu.hazirlik maclarindan beri ne oynamak istediğimiz ortada.yunusu ve keremi muthis kullandi.emre akbaba ve kerem macin adamiydi.oliveirada oyundan 40.dkda alinsaydi keske ama sorun degil.ilerki maclar icin muthis umit verdik.kimse kafasi kesilmis tavuk gibi degildi sahada.mac başlığına da yazdim ama buraya da yazayim,okan buruk hakemler konusunda cok hakli.evet herkesin gönlü olsun hersey cok iyi cok guzel
Kesinlikle katılıyorum net 2-3 sarı kart çıkarmadı boey ve torreranın pozisyonlarıda penaltıydı

Takım toparlayacak ondan eminim ama bise net iki adam lazım biri kanada biri forvete batshuayi bile iş yapardı defansı yıpratacak forvet lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt