Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan sampiyon oldugu sezon da 2 mac 2 maglubiyet ile baslamis sezona. Ustelik kadro da yeni. Bu kadar sacma sapan yangina gerek yok
Yav kötü oynasak tamam dicem hakem katletti direkten dönen frikik tamamen şanssız bir maç artı Giresun çok kapandı atamadık oyunu geniş alana açamadık ilk yarı bitane skorer forvet olaaydı 3 lerdik seferoviç bizim takımda anca mitroglou olur

Aslında Abdülkadir, Yunus, Kerem lig için gayet yeterli ama bunları zorlayacak oyunculara ihtiyacımız var. Özellikle Kerem. Çok havalarda geziniyor. Kesinlikle ayaklarının biraz yere basması lazım.

dun twitter hesabımı kapattım,forumdan da bi 10 hafta ayriyeten ceza almayı düşündüm.bu kupasız 3 sezon beni mahvetti kesinlikle.artık sabrım yok

Dünde mesela manu 4-0 yenildi bunlar olabilecek şeyler sezon başı normal takımlar oturmadı daha

1660474154725.webp

dün 1 kere çizgiye inip topla buluştu (en sağdaki), orda da karşısında 2 defans ve kaleci varken aradan geçirip tam penaltının oraya attı. videoyu bulamadım özette yoktu ama dün için bunu dediyse ezbere konuşmuş. soldan 2-3 tane kötü orta yaptı ama çizgiye inip verdiği topta yapabileceği bişey yoktu. hatta maç esnasında da gomis olsa orda penaltının oraya çıkıp topu almağı bilirdi diye bir teati de yapılmış idi maç threadinde.

Ekli dosyayı görüntüle 173700

dün 1 kere çizgiye inip topla buluştu (en sağdaki), orda da karşısında 2 defans ve kaleci varken aradan geçirip tam penaltının oraya attı. videoyu bulamadım özette yoktu ama dün için bunu dediyse ezbere konuşmuş. soldan 2-3 tane kötü orta yaptı ama çizgiye inip verdiği topta yapabileceği bişey yoktu. hatta maç esnasında da gomis olsa orda penaltının oraya çıkıp topu almağı bilirdi diye bir teati de yapılmış idi maç threadinde.
cezasahası yayına cevridği top iyiydi.ama emre akbaba kayıplardaydı

Abi adamda fiziki üstünlük var şut gücü var seferoviç dün ayakta kalamadı doğru düzgün
Fizikle açamazsın akılla açarsın savunmaları yani kreatif bir oyuncu lazım.

Belotti rakip savunmayı yorar eder, kilit açma misyonu verilemez.

+ Belotti 3 aydır idman yapmıyor, sezonun yarısını kaçırmış, fizik durumunun da iyi olduğunu sanmıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 173700

o kestigi top cok iyiydi tam bir ergun penbe ortasi idi ama arka direge kosmasini bilmiyor bizim oyuncualr orda yunus vardi aklina gelseydi oncede kosup yetisebilirdi

gomis bunlari cok iyi yapiyordu ama artik hizi yetmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt