Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
45.dk'da çift forvete dönen takım, kontra bile atağa kalkamayan Giresun karşısında golü bulabilseydi bugün "işte eksikliği fark edip hemen müdahale edebildi" Okan hoca derdik. Gomis 45 dk. boyunca diriydi. Koşmaya mecali yok gibi bir hali de yoktu yani. Hadi ikiliye geçtin, olabilir, sonuç vermediğini görüp Seferovic'i çıkarıp Mertens'i Gomis'in arkasına alabilirdi. Esas sorun diğer değişikliklerinde oldu bence Okan hocamızın.

Gerçi ne dersek diyelim futbol bir sonuç oyunu. Sonucu aldıracak ayakların olması lazım. Sabah akşam PVA Abdulkerim Boey konuşuruz yoksa. Kazanma alışkanlığı sağlayacak 4-5 maçlık bir seri gerek bu takıma. Emre de düzelecektir diye tahmin ediyorum.

yabancı kanat ve 10 numara iste o zaman.kerem manyagını cıkaramıyosun oyundan ama oliveirayı cıkarıyosun

Kerem'i ıslıklanmasın diye çıkarmamış olabilir Sergen. Zaten mental anlamda takımın en zayıfı.Maçı Arena'da izleyen arkadaşım çok homurdanma olduğunu söyledi kendisine karşı.

Marcao'nun da böyle salaklıkları oluyordu zaman zaman ayağına çok güvenen stoperlerde aşırı öz güvenden oluyor herhalde. Bunun dışında da gayet temiz oynadı aslında. Abdülkerim'e ders olsun bu da.
marcao bile böylesini yapmıyordu. pas isabetsiz olur veya kısa düşer anlarım da adam arkasına bakmadan geriye attı topu. hala inanamıyorum

Nelsson giderse her ikisi de alınabilir. Denayer'e 3m imza parası, 2m maaş verip 4 senelik kontrat imzalasak işimizi görür. Satma ihtimalin de yüksek yıllık ücretini düşük tutabilirsek.
Denayer'i satma ihtimalin yok. Bu maaşı vermedikleri için almıyorlar zaten oyuncuyu bonservis verip bu maaşı hiç vermezler.

Bence şu anda en önemli ihtiyacımız genç ve diri bir forvet. Seferovic ve Gomis ikisi de maksimum 30 dakikalık kondisyona sahip oyuncular. Biz birde ikisini birlikte oynatmaya çalıştık cidden çok kötü bir tercihti. Bu iki oyuncunun da önünde olacak ve fiziken hazır bir forvet lazım Kouame veya Nicholson tarzı bir isim olabilir. Mertens bence kanat rotasyonunda olmalı forvet için fizikli bir ismi tercih etmek gerekiyor.

Dün akşam arkadaşlara verdiğim sözden dolayı maçı izleyemedim daha doğrusu 4 fenerli ile kafa kıyakken telefonumdan izledim ama hiç bir şey anlayamadım, Okan içinde takım içinde daha çok erken haksızlık etmeyelim ama önemli olan erkenden gördüğümüz eksiklikleri mümkün olduğunca da erkenden gidermeliyiz. Hala ama hala net 4-5 transfere ihtiyacımız var. Ama direk skora etki edecek olan adamlar olmalı bunlar. Yerli konusunda da çok eksiğimiz var özellikle yedek kulübesi hamlesi olarak.

6ee99b02-b512-4a4f-b41a-21ec14de0ec8

Almak uzere oldugumuz stoper Hanche Olsen’in hava toplarindaki istatistiklerini asagiya birakiyorum. Gecen sezon ki hava topu ortalamasi cok kotu.

- 2021-2022’de Gent formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 1.3 (37 mac)

- 2020-2021’de Gent formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 2.0 (31 mac)

- 2020’de Stabaek formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 2.2 (18 mac)

- 2019’da Stabaek formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 2.9 (29 mac)

- 2018’de Stabaek formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 1.9 (23 mac)

- 2017’de Stabaek formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 2.1 (28 mac)

Nelson gitse bile artik yabancı stoper alınmaz bence. Denayer falan çok buyuk indirim yapip kendisinin gelmek istemesi lazim. Bir tane yerli alırız. %99 Kaan.

Bence şu anda en önemli ihtiyacımız genç ve diri bir forvet. Seferovic ve Gomis ikisi de maksimum 30 dakikalık kondisyona sahip oyuncular. Biz birde ikisini birlikte oynatmaya çalıştık cidden çok kötü bir tercihti. Bu iki oyuncunun da önünde olacak ve fiziken hazır bir forvet lazım Kouame veya Nicholson tarzı bir isim olabilir.
Gelen oyuncuyu hemen oynatip performans bekliyordu hoca. Ama Seferovic etkisiz.

Almak uzere oldugumuz stoper Hanche Olsen’in hava toplarindaki istatistiklerini asagiya birakiyorum. Gecen sezon ki hava topu ortalamasi cok kotu.

boy 1,85
nelsson ve marko pasanin hava topu ortalamasi ne acaba?
boy olarak benzer hepsi

Kerem Marcao’nun ayrılığı yüzünden de kötü olabilir. O varken korkuyordu oynamazsam dayak yerim diye. Şimdi salmış gibi gözüküyor.

-FUTBOL ARENA YASAK-

lütfen akıl vermeyin. erken, sabır, sakin olalım falan. önünde 7 haftanın 5'i deplasmanda ve son derece sert rakiplere karşı oynayacaksın. yaşanması gereken, yapılması gereken bütün eleştiriler yapılmalı. kimse susmamalı. ortaya bir doğru çıkacaksa bu eleştirilerden alınan derslerle çıkacak.
Iyiki deplasmanda

hava topundan ziyade bence hızı çevikliği ve tekniği önemli, o özellikleri ne durumda acaba. rakip alanda oynamaya çalışan bir oyun tarzımız olduğu için o tarz stoperler lazım şuan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt