Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hücumu orta sahadan başlatmıyoruz. Stoperlerimizden ve beklerimizden başlatıyoruz. Geçiş hücumu yapabilmek için beklerimizin ve stoperlerimizin doğru kişiyi, doğru yerde, doğru zamanda buluşturması gerekiyor. Hızlı geçiş hücumu yapabilmek için bunları çok daha hızlı düşünerek yapmak gerekiyor. Biraz standart geçiş hücumu oynamak için gereken bu. Bunu yapamıyor takım 2-3 yıldır.

2 yıldır sıkışınca orta sahadan Muslera'ya dönmek zorunda kalan Berkan Taylan gibi oyuncularımız artık yok anca arka dörtlümüzün en iyi pasörünü, en beyni çalışanını ve en yeteneklisini de sattık. 3'ü duruyor hala. Oliveira'nın pas hataları ; Muslera'ya, veya sürekli yana amaçsızca oynamanın aptallık olduğunu bilecek kadar futbolu bilmesinden. Miço kardeşimizin dikine başarısız pasları da aynı şekilde. Bence orayı düzelttik. Daha da iyi olacaktır. Ancak geri dörtlünün 3'ü hala aynı.

Ortasaha taç çizgisinde topu stoperlerden yanlış yerde alıp, Muslera'ya dönmek zorunda kalan arkadaşları ve onlara pas verene kadar 20 saniye ayağında top gezdiren arkadaşları tespit edersek sorunu çözeriz. Eleştirime Muslera'yı da dahil edebilirim. Eskiden hızlı çıkartırdı takıma hücuma. Şimdi bir zahmet karşı takımın yerleşmesini bekliyor elindeki topu çıkartmak için.

Seferovic Yunus Kerem Emre Akbaba, yeni gelecek 10 numara, müthiş yıldız forvet veya ileri uçtaki ve orta sahadaki oyuncularımız 50 kere geriye doğru depar atıp senin pas vermen için müsait olmanı bekleyemez. Bek ve stoper bölgemizde yetenekli ayağı düzgün oyunculara ihtiyacımız var.

Sneijder'i böyle böyle kaybettik. Adam beyniyle top oynayamayan ama kondüsyonu harika arkadaşlardan top alacağım diye 50.dakika da bitiyordu. Seferovic de biter gelirse Belotti de. Gelirse 10 numara da.

Defans ve bek problemini çözmemiz gerekiyor. Ben 2 yıldır sıkıldım orta sahanın taç çizgisine yakın yerinde top alan beklerin Muslera'ya dönmesinden. Berkan Taylan zaten bıktırıyordu. PVA Boey Abdulkerim Nelsson'la devam ediyoruz aynı saçmalığa. Uzun oynayın, havadan oynayın şu Muslera'ya top dönmeyin. Her Muslera'ya dönüldüğünde bütün takım habire 20-30 metre geri geliyor, bir daha pozisyon almak zorunda kalıyor, bir daha geriye deparlar atılıyor, bir daha üçgenler oluşturulmaya çabalanıyor. Her Muslera'ya dönüşte bütün takımı at gibi koşturuyoruz tekrar tekrar.

Sonra da Seferovic öldü. Akbaba öldü. Ölürsün abi. Kimsenin öyle kondüsyonu yok. Beyni ayağıyla uyumlu çalışan defans oyuncuları lazım.

Hala 1 Kanat 1 Stoper ve 1 Santrafor diyorlar. Tarihe not düşmek icin yazıyorum Emre yerine dikine oynayan yıpratıcı bir ortasaha almassak devre arasına kadar gene kanser olcaz demedi demeyin. Oliveira da ortada yok bu sıralar. Ayrıca arkadasın biri yazmısti katılıyorum penaltı pozisyonlarında gram itiraz baskı yoktu bu da boyle olmaz burası Türkiye burada hakkını söke söke alıyorsun.

ali turapı sagbeke koyacaksan,o cocugun açıgını ve hatalarını kapatacak abileri.yunus yardım edecek savunmaya mesela.ali turap hücuma cıktıgında ki,bunu iyi yapar.onu verimli kullanacaksın

Acaba kaç açıklayacaklar
Gelene kadar 500 bin euro olur gibi

1660480791835.webp
1660480808318.webp

Emir kulu FT nin talimatidir okan burugu cok agir elestirmeye baslar bu yakinda göreve tekrar gelmek icin yavas yavas zemin hazirlaniyo
tekrar göreve gelirlerse taraftarda ft ft diye zırlayıp durursa yazıklar olsun bu camiaya, başka diyecek bir şey yok bu senaryonun asla bir daha gerçekleşmemesi gerekiyor

nie soğutuyor ki herkesin dolaylı yoldan söylediğnii söylemiş kerem geçen sene vasat bi takımda en etkili hücumcu idi şimdi çevresinde kaliteli adamlar var onlara ayak uydurmak ve daha ufak bi rolü kabullenmek durumunda.
Kadro ile ilgili söyledim. O transferleri bunlar yapmamıs gıbı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt