Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde körü körüne destek olmaz yeğenim hala öğrenemedin mi. Biz kimseye tapip hatalarina ragmen olumune savunmayiz. Sevdiklerimizi en önce biz eleştiririz ki hatalarını görüp ders alsınlar. Sevdiğine yapacagin en buyuk ihanet hatalarını görmezden gelip doğruları gostermemektir.

Sana bedavaya bir hayat dersi daha verdim köftehor.
Boyle ozlu ozlu ozlu konusup begenileri kapmayi iyi biliyon Corold

Nelsson için bonuslarla birlikte Sevilla 18 önermiş diyenler var bence bu fiyata gönderilmesi lazım. Oyuncunun gitme isteğini düşündüğümüzde ve çıkış bedeli de 25 Milyonken bu teklif gayet kabul edilebilir bence. Nelsson'dan gelecek para ile 4 tane önemli transfer yapma şansımız olabilir.

eksiği yanlış yerde arıyoruz gibi geliyor bana

a.kerim üst kalibre stoper olmayabilir ama dünkü hatayı kaç kez yapar ki

tekrarı olmaz belki de

bizim sorun hücum hattında.
Katiliyorum hatta daha once de konusmustuk senle bunu os a odaklanip kanatlari unutuyoruz diye

Btw abdulkerimin bizdeki ilk hatasi degil bu. Hazirlik macinda da yapti. Genel olarak fena bulmuyorum ama bir daha hata yapmayacak diye birsey yok

Biz hucumu yonlendirecek adam ariyoruz,kanatlari ve bekleri oynatsin diye.o herif su an rezerv ligde oynuyo.ve 6 numara kendisi.komedi gibi.baran aksaka buyuk yetenek.umarim avrupaya gider

Bir oyuncuyu izlediyseniz istatistiğe bence bakılmaz.

İzlemediğim oyuncuda bakarım ben.

Bartra yumuşak ve kırılgan bir stoper ama ayağı çok iyi. Vitor toplar arkasını dersen ok de hızlı bile değil yani.

Bonservise herkes 5 diyor dış basında, içerde ise 1.25 oldu, Betis ucuza adam bırakmaz 1.25 açıklasalar dahi inanmam. Maaşı da 2 vardır.

Bir oyuncuyu izlediyseniz istatistiğe bence bakılmaz.

İzlemediğim oyuncuda bakarım ben.

Bartra yumuşak ve kırılgan bir stoper ama ayağı çok iyi. Vitor toplar arkasını dersen ok de hızlı bile değil yani.

Bonservise herkes 5 diyor dış basında, içerde ise 1.25 oldu, Betis ucuza adam bırakmaz 1.25 açıklasalar dahi inanmam. Maaşı da 2 vardır.
Herifler carvalhoyu salmadi.ne 1 milyonu yav

Mertens alinmayip evander alinsaydi bu sefer de bu takimin en buyuk eksigi mertens geyikleri donecekti y. ihtimalle. O yuzden gecelim bu isleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt