Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstat bahsettiğin tarzda adamların en az ederi 10 m eurodur, ikisini de yapanı bulamazsın.

Onyekuru da bizde olsa kaybolurdu şu anki yapıda, kendisini bizde başlarda eleştirildiği dönem çok savunmuşumdur ama stil olarak çok tek yönlü bir adam. Düzenli olarak oynaması sakıncalı, ha sonradan girsin diye de o maliyetlere girilmezdi.

4-5 istiyordu Oly.
ikisini birden yapanı bulmak zor dediğin gibi. ikisini de ortalamanın üstünde yapan trezeguet vardı kaçırdık.

Olay işte bu. O yüzden enseyi karartmaya gerek yok, eksiklerimizi görüp geliştirmemiz ve bu kadar panik değil sakin kalmamız lazım

Okan Hoca sezonun 2. maçının devre arasında panik yapıyorsa sonlara doğru kritik haftalarda yandık demektir.

Herkes farkli algilayabilir. Benim acimdan umit kirici bir macti. Baskasi ilerisi icin umutlanabilir. Hisler ve reaksiyonlar uzerinden insanlari yadirgamayin abi.
Valla Antalya ile berabere kalip bu maci kazanmak isterdim. Tüm sinerjiyi goturdu. Ancak Trabzon galibiyeti karşılar

Dogru durust basirisi olmayan Torrrente sabredelim diyen adamlar Basak gibi kucuk takimi sampiyon yapan bir Tdye sabredemiyorlar.Gelde sovme kardes
Okan hoca nezdinde değil daha ligin başında kimse eleştirilmemesi lazım 2 maçta adam mı eleştirilir. Gelelim Okan hoca potansiyeline veya başarılarına. Okan hoca başakşehirden hazır bir takımın başına geldi zaten öncesi 2 sezon 2. Olmuş bir takımdı yanlış hatırlamıyorsam bir kere de şampiyonluğu kıl payı kaçırmış bir takıma geldi.
Okan hoca 2.sezonunda yine yanlış hatırlamıyorsam küme düşmeye oynarken kovuldu yada istifa etti sonra gelen Emre Belözoğlu oldu sanırım takım düzeldi.
Benim şahsi fikrim Okan hoca desteklenmeli belli bir süre verilmeli en az 1 tam yıl. Ama taraftar olarak bakarsam yıldızlar ile dolu takım yapıyorsan bu Okan hoca olmamalı kim olur orasını bilmiyorum. Çünkü bu oyuncular elit liglerde yıllarca oynamış oyuncular teknik taktik olarak hangi kademede olduğunu bilmediğim biriyle yola çıkmazdım şahsen sen ne düşünüyorsun bu konuda ?

Takımın eksiği bir yedek kanat ve bir yedek forvet. Evander isterdik ama mertens geldi artık orada nr olur bilmem gelmeyebilir farketmez. Olsen giden olmadıkça gelmez.

Bence panikten ziyade hırsına yenik düştü.ilk yarıda giresunu domine etmek ve gücünü göstermek istiyordu muhtemelen.

Ee tamam da ilk yarıda olmadı işte. Zaten domine edemediğin, atak üstünlüğü kuramadığın maçta 2. ağır forveti sokarak nasıl bir dominasyon kuracaksın ki?

Madem tek sezonluk düşünce gidin nwakayemeyi alın gelin performansa dayalı 1+1 yıllık imzalatin .Gidip vargasi alamıyorsunuz umut bozok u almiyorsaniz onyekuruyu kaçırıyorsunuz embolo gibi kanat da almayacak iseniz gidin alın gelin bir sezonda 7 8 maç çözer wakayeme

Ben takımımızın bu sene vasatcilara prim vereceğini düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt