Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.561
- 6.800
- 2.323
Kiminle tartıştığını bilmiyorum göremiyorum ama gerek yok Emrah.seninle de kavga edebiliriz canın çektiyse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiminle tartıştığını bilmiyorum göremiyorum ama gerek yok Emrah.seninle de kavga edebiliriz canın çektiyse
herkesle. yamır yağıyor ve canım sıkılıyorKiminle tartıştığını bilmiyorum göremiyorum ama gerek yok Emrah.
Vargas+vakayame işimizi görür aslında.
İstifa etmeli ve yerine Gülüm gelmeli dersem bana katılır mısın?Okan hocam daha ikinci haftadan forumu birbirine katti. Kendine gel hocam.
Yerli hoca mantığı biraz. Çift forvet eskiden dominasyon demekti günümüz futbolunda bir karşılığı yok. Ft de yapardı bunu hepEe tamam da ilk yarıda olmadı işte. Zaten domine edemediğin, atak üstünlüğü kuramadığın maçta 2. ağır forveti sokarak nasıl bir dominasyon kuracaksın ki?
18in neti 11 milyon, diğeri CL alırsa falan hayal yani.Nelsson için bonuslarla birlikte Sevilla 18 önermiş diyenler var bence bu fiyata gönderilmesi lazım. Oyuncunun gitme isteğini düşündüğümüzde ve çıkış bedeli de 25 Milyonken bu teklif gayet kabul edilebilir bence. Nelsson'dan gelecek para ile 4 tane önemli transfer yapma şansımız olabilir.
Hocamız kesinlikle devam etmeli kazanilacak cok sampiyonluk var. Lakin takımdaki eksiklere teşhisi doğru koymali ve kimsenin gözünün yaşına bakmamalı. Ornegin kerem&pva ust uste 99 yanlış is yaptıktan sonra belki 100.de dogru bir iş yaparlar diye 90 dk beklemeye gerek yok. 5. yanlışlarından sonra bunlardan olmuyor diyip kenara alacaksın. Ins hocamız dünkü milyon tane hatasından ders almıştır.İstifa etmeli ve yerine Gülüm gelmeli dersem bana katılır mısın?
sacmalik 20 + bonus asagisi kabul edilmemeliNelsson için bonuslarla birlikte Sevilla 18 önermiş diyenler var bence bu fiyata gönderilmesi lazım. Oyuncunun gitme isteğini düşündüğümüzde ve çıkış bedeli de 25 Milyonken bu teklif gayet kabul edilebilir bence. Nelsson'dan gelecek para ile 4 tane önemli transfer yapma şansımız olabilir.
15 Milyon'u net diyorlar o şekildeyse düşünülebilir ama 11-12 Milyon netse olmaz tabiki bu iş.18in neti 11 milyon, diğeri CL alırsa falan hayal yani.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kerem oyuncu-td olsa kendini 90dk sahada tutmazdı dün. hafızalarımızdan acilen silinmeli dünkü maçHocamız kesinlikle devam etmeli kazanilacak cok sampiyonluk var. Lakin takımdaki eksiklere teşhisi doğru koymali ve kimsenin gözünün yaşına bakmamalı. Ornegin kerem&pva ust uste 99 yanlış is yaptıktan sonra belki 100.de dogru bir iş yaparlar diye 90 dk beklemeye gerek yok. 5. yanlışlarından sonra bunlardan olmuyor diyip kenara alacaksın. Ins hocamız dünkü milyon tane hatasından ders almıştır.