Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece 2 haftada
FaHkqSwWIAAsh2a

emrenin ayağna basılıyor demi orda

kerem oyuncu-td olsa kendini 90dk sahada tutmazdı dün. hafızalarımızdan acilen silinmeli dünkü maç
Kerem zaten bakti okan cikartmiyor bari kırmızı görüp kendi kendimi cikartayim dedi. Yediğimiz golden önce de topu iki kere kaptırdı sagolsun. Ben yedigimiz golu kereme yaziyorum. Ve bunlara ragmen hocamız gitti yunusu çıkartip bunu saga atti, sonra sola geri aldi falan. Ikinci yari kabus gibiydi yaw.

sanırım yeni transferlerden dolayı herkes polyannacılık oynuyor.

dünkü maçta OYNANAN FUTBOL izah edilemez. skordan bağımsız. sahada sadece topsuz alanı izlerseniz bu durum daha net ortaya çıkacaktır.

yunusun yeteneğine laf edemeyiz, aynı şekilde kereminde belli özellikleri var. fakat ikiside mesela önü bomboş giderken beni bir rodrigues, keita, onyekuru kadar heyecanlandırmıyor.

özellikle keremin verdiği zarar, faydasını geçti.

oliviera ayakta duramıyor, mertensle felan oynayacaksak 2'li ortasahada bu arkadaşı deler geçerler.

seferovicin toparlayacağını umut ediyorum... ligde ilk 2 maç özelinde çok kötüydü.

hocanın devrede gomis değişikliğine söyleyecek söz yok. rezil tercih.

Murat çıldırtacaksın beni :asd: Ben dünkü maç için konuşuyorum; sezonun geneli değil. Sen dediğin topçuları alsak bile eğer teknik ekip 3. bölgedeki kısırlık için bir önlem almazsa değişen bir şey olmayacak.
3. Bölgedeki kısırlığın esas sebebi

Kanat beklerinin ve kanatlarının verimsiz olması

Kaç senedir bu sıkıntı devam ediyor

Dünkü maç koca 90 dakika bir tane adam akıllı orta geldi

Onda da Seferoviç kötü vurdu

Esas bu sorun çözülmeli

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neyse cuma gününe kadar kafamız rahat. Cuma akşamı maçı radyodan dinleyeceğim totem amaçlı ya da gscimbom forumdan takip ederim artık yine yenilirsek özetleri izlemeye gerek kalmaz yok yenersek maçın tekrarini izlerim beraberlik de kötü sonuç

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocamız kesinlikle devam etmeli kazanilacak cok sampiyonluk var. Lakin takımdaki eksiklere teşhisi doğru koymali ve kimsenin gözünün yaşına bakmamalı. Ornegin kerem&pva ust uste 99 yanlış is yaptıktan sonra belki 100.de dogru bir iş yaparlar diye 90 dk beklemeye gerek yok. 5. yanlışlarından sonra bunlardan olmuyor diyip kenara alacaksın. Ins hocamız dünkü milyon tane hatasından ders almıştır.
Aynen öyle sol tarafı yeni bir oyuncu ve arkasında kazımcan ile revize etmeli. Pva ve kerem top kaptırma makineleri

Bu takıma kanatları yedekleyecek forveti yedekleyecek stoperi yedekleyecek adam şart kardeşim.

Giresun maçındaki oyuna bakınca en azından gecen seneki gibi 13. Olmayacağımızı görüyorum lakin şampiyon olacak bir futbol da görmüyorum.

Bize acil diribbing ve pas yapan kanat sol bek forvet stoper ve 10 no şart.

Artik fırsat transferi mi olur ne olur orasını bizimkiler bilecek...

dün akbaba sahada çay içmesine rağmen çıkıp gomis girince takım bozuldu. ilk yarı iyiydik yoksa. akbaba yerine toreirayı alsa hem kontralara karşı daha sağlam olurduk hem de olivera daha ofansif oynuyarak ceza sahası etrafında etkili olurdu. dünü unutmak suretiyle önümüze bakmakta fayda var.

dün akbaba sahada çay içmesine rağmen çıkıp gomis girince takım bozuldu. ilk yarı iyiydik yoksa. akbaba yerine toreirayı alsa hem kontralara karşı daha sağlam olurduk hem de olivera daha ofansif oynuyarak ceza sahası etrafında etkili olurdu. dünü unutmak suretiyle önümüze bakmakta fayda var.

0-0 skorunda rakip kendi cezasahasını namusu gibi savunuyorsa bunu city değilsen pasla felan açamazsın.

ya kenar beklerin çizgiye basar, içeri iyi top keser ya da kanatların içe kat edip 1-2 dribblingle önünü boşaltır, ara pası - şut bırakır.

bizim bekler 46 senedir topa vuramıyor, kanat oyuncuları - yunusu ayrı tutuyorum - son tercihleri rezalet.

komple mertens ve yunusun ayağına kaldık gibi. umarım dubois topa vurmayı biliyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt