- 26 Kasım 2012
- 185.573
- 258.168
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem zaten bakti okan cikartmiyor bari kırmızı görüp kendi kendimi cikartayim dedi. Yediğimiz golden önce de topu iki kere kaptırdı sagolsun. Ben yedigimiz golu kereme yaziyorum. Ve bunlara ragmen hocamız gitti yunusu çıkartip bunu saga atti, sonra sola geri aldi falan. Ikinci yari kabus gibiydi yaw.kerem oyuncu-td olsa kendini 90dk sahada tutmazdı dün. hafızalarımızdan acilen silinmeli dünkü maç
Sen düşün renktaş. Çıkış maddesi 25m ve Sevilla yana döne stoper arıyor.15 Milyon'u net diyorlar o şekildeyse düşünülebilir ama 11-12 Milyon netse olmaz tabiki bu iş.
Dün aynısını bende söyledim
Kulüpte düşünüyordur emin ol, Gitmek isteyen adamı tuttuğunda bunun faydadan çok zararı oluyor.Sen düşün renktaş. Çıkış maddesi 25m ve Sevilla yana döne stoper arıyor.
bileğin biraz daha yukarısına basıyorlar topa doğru hareketlenmeden önce. Sonra oradan ayakkabıya kadar sıyırtıyor rakip ve ayakkabısı çıkıyor Emre'nin.emrenin ayağna basılıyor demi orda
3. Bölgedeki kısırlığın esas sebebiMurat çıldırtacaksın beniBen dünkü maç için konuşuyorum; sezonun geneli değil. Sen dediğin topçuları alsak bile eğer teknik ekip 3. bölgedeki kısırlık için bir önlem almazsa değişen bir şey olmayacak.
Aynen öyle sol tarafı yeni bir oyuncu ve arkasında kazımcan ile revize etmeli. Pva ve kerem top kaptırma makineleriHocamız kesinlikle devam etmeli kazanilacak cok sampiyonluk var. Lakin takımdaki eksiklere teşhisi doğru koymali ve kimsenin gözünün yaşına bakmamalı. Ornegin kerem&pva ust uste 99 yanlış is yaptıktan sonra belki 100.de dogru bir iş yaparlar diye 90 dk beklemeye gerek yok. 5. yanlışlarından sonra bunlardan olmuyor diyip kenara alacaksın. Ins hocamız dünkü milyon tane hatasından ders almıştır.
Beni de alın
o orta baya bi senin hua diye topa tepilen, bilinçsiz bir ortaydı bu arada3. Bölgedeki kısırlığın esas sebebi
Kanat beklerinin ve kanatlarının verimsiz olması
Kaç senedir bu sıkıntı devam ediyor
Dünkü maç koca 90 dakika bir tane adam akıllı orta geldi
Onda da Seferoviç kötü vurdu
Esas bu sorun çözülmeli
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maç bitti miBeni de alın
dün akbaba sahada çay içmesine rağmen çıkıp gomis girince takım bozuldu. ilk yarı iyiydik yoksa. akbaba yerine toreirayı alsa hem kontralara karşı daha sağlam olurduk hem de olivera daha ofansif oynuyarak ceza sahası etrafında etkili olurdu. dünü unutmak suretiyle önümüze bakmakta fayda var.