Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.244
- 18.402
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarkar tabikide anlatmak istedigim kerem yunus bunu hic yapamadi dün. Buda saglam bi 10 no olmamasindan kaynaklaniyor.Yoo bek de sarkar yerine göre. O yüzden bekler çizgiye iniyor zaten.
Kim yedek kalacakAl 10 numaraya evanderi, kanata Harit'i, forvete belotti'yi ve defansa omeragici
Bu 4 oyuncu şart derhal alınmalı yoksa şampiyonluk hayal olur Lami çimi yok 4 oyuncu gerekiyor
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha eve dönmedim, kendime kıyabilirim, bizimkiler salmıyorMaç bitti mi
SÜRPRİZZZ
sen yazınca bakayım dedim reis.0-0 skorunda rakip kendi cezasahasını namusu gibi savunuyorsa bunu city değilsen pasla felan açamazsın.
ya kenar beklerin çizgiye basar, içeri iyi top keser ya da kanatların içe kat edip 1-2 dribblingle önünü boşaltır, ara pası - şut bırakır.
bizim bekler 46 senedir topa vuramıyor, kanat oyuncuları - yunusu ayrı tutuyorum - son tercihleri rezalet.
komple mertens ve yunusun ayağına kaldık gibi. umarım dubois topa vurmayı biliyordur.
STOPERE SÜRPRİZ İSİM: ALEXİS PEREZNOLDU
STOPERE SÜRPRİZ İSİM: ALEXİS PEREZ
Düşün yani renktaşo orta baya bi senin hua diye topa tepilen, bilinçsiz bir ortaydı bu arada![]()