Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oliveira 2 mactir defansin önünde oynuyo.ve resmen canlı bomba,orda oynadiginda.cunku herif ligi su ana kadar ciddiye almadi.oynamasi gereken yerde,yani önde oynasa cok etkili olacak.önde pas hatasi yapsa bile telafisi olur ama geride olmaz

Okanin kafa stoperde kalmis belliki, oliveira da stoper olur iyce 2 haftaya.mertensde solbekten top sürerse sasirmam.nerde abudik,kubidik is var bizim başımızdaki hocalar deniyo

10 numaranın futbolda yeri kalmamış 433 343 bıktım yeminle. 10 alın 10, maymuncuk lazım burada genç olanlar özetleri izlemiştir ben ne maçlar gördüm prekazinin haginin tek başına çözdüğü. Lincoln Sneijder herkesin malumu 10 şart.

Yine gerildim.acilen yabanci kanat ve kreatif ortasaha gelsin

Trabzonspor dışında ligde çok hazır bir takım yok gibi onlarında Avrupa serüveni başlayınca zorlanmaları çok olası. Fener ve Beşiktaş'ın bizden iyi olduğunu düşünmüyorum takım oturduktan sonra bu iki takımın önünde olacağımızı düşünüyorum, Ayrıca çok dikkat edilmesi gereken bir Başakşehir ve Adana Demir tehlikesi de olacak bu sezon bence bu iki takım zirveye yakın olacaktır. Ama genel olarak hem kadro olarak hemde tek kulvarda gitme avantajıyla birlikte bence çok iyi bir konumdayız bu mağlubiyete hiç takılmadan devam etmeliyiz elbette puan kaybı olacak. Sadece yapmamız gereken oyun formasyonu ve kadroda istikrarı sağlayabilmek bunu yaparsak gerisi kolay olacaktır.

Trabzonspor dışında ligde çok hazır bir takım yok gibi onlarında Avrupa serüveni başlayınca zorlanmaları çok olası. Fener ve Beşiktaş'ın bizden iyi olduğunu düşünmüyorum takım oturduktan sonra bu iki takımın önünde olacağımızı düşünüyorum, Ayrıca çok dikkat edilmesi gereken bir Başakşehir ve Adana Demir tehlikesi de olacak bu sezon bence bu iki takım zirveye yakın olacaktır. Ama genel olarak hem kadro olarak hemde tek kulvarda gitme avantajıyla birlikte bence çok iyi bir konumdayız bu mağlubiyete hiç takılmadan devam etmeliyiz elbette puan kaybı olacak. Sadece yapmamız gereken oyun formasyonu ve kadroda istikrarı sağlayabilmek bunu yaparsak gerisi kolay olacaktır.
Su an takim gibi oynayan adanademirspor,giresunspor ve antalya var.giresun gecen haftada iyiydi.basaksehir ve konya konusunda şüphelerim var.trabzon kötü oynayıp 6 puan aldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt