Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
normal olanın burda işi yok.katılıyorum
Ortamı toksitlestiren sizsiniz birde normal olanın burada işi yok diyorsunuz. Dün ki mağlubiyetten beri okandan hoca olmaz yok okan buruk devre arasına kadar idare etsin diye ortamı gerip duruyorsunuz. Bir maçda yenilgi yüzünden bu kadar toksitlik yapilmaz ki.

Ortamı toksitlestiren sizsiniz birde normal olanın burada işi yok diyorsunuz. Dün ki mağlubiyetten beri okandan hoca olmaz yok okan buruk devre arasına kadar idare etsin diye ortamı gerip duruyorsunuz. Bir maçda yenilgi yüzünden bu kadar toksitlik yapilmaz ki.
haklısın,ne diyim.bundan sonra öveceğim kendisini

Okan
Dubois Nelsson Transfer K.Can
Torreira
Midtsjö Transfer
YunusTransfer Transfer

Yedekler

Boey
Sergio
Abdülkerim
Pva
Berkan
Seferovic
Hamza
Kerem
Muslera

Abdülkerim & Nelson Tandemi pek uyumlu olmadı gibi . Stoperlerin birinin hızlı olması , topu daha iyi kullanması gerekir .

Abdülkerim & Nelson Tandemi pek uyumlu olmadı gibi . Stoperlerin birinin hızlı olması , topu daha iyi kullanması gerekir .
Defansta top kullanmada bir sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum. Mükemmel toplar attı dün Abdülkerim. Emre Akbaba biraz ayık olsa asist bile yapıyordu.

sol bek lazım sol bek. en acilinden zımba gibi sol bek lazım. pva ile falan olmaz o iş

aman rtaş olur mu hemen asıp kesmek şart

futbolcularımızı, tdmizi bir kalemde silip harcamak şart
Sosyal medya gerçekten tiksinti verecek hale geldi . Maç sonu yemin ederim hiç bir şey okumak istemiyorum . İlk maçta neredeyse oyuncunun ailesine sövecek adamlar var . Ayıp gerçekten

Sosyal medya gerçekten tiksinti verecek hale geldi . Maç sonu yemin ederim hiç bir şey okumak istemiyorum . İlk maçta neredeyse oyuncunun ailesine sövecek adamlar var . Ayıp gerçekten
ben keremden bi halt olmayacagını anladıgım için geldiğinden beri 6 ayda bi ugradım başlıgına.sanırım hiç bi futbolcumuza da sövmedim şimdiye kadar.en son prandelliye sövmüştüm hoca olarak.ona da kasıma kadar sabrettim

İşin tuhaf yanı
Bugün Okan hocayla yürümez bu iş diyenler olası bir iyi futbollu Ümraniye galibiyeti sonrası 'woheeeyy, okan hocam, woheyyy' felan diyecek
Buna üzülüyorum

Tek maçla tahtlara çıkardığımızı tek maçla harcıyoruz, bu ani duygu ve düşünce değişimleri bize zarar verir ancak

Eleştirinin ve Tebrik,teşekkürün dozunu iyi ayarlamak lazım
O sosyal medya hesapları etkileşim derdinde zaten. Buradaki 1 rtaşıma değişmem

haklısın,ne diyim.bundan sonra öveceğim kendisini
Mesele övmek değil kötü yönettiği maçda elestirilir bende elestirdim ama sizin yaptığınız daha ilk maçlarında bundan olmaz yenisi gelsin demek. Bu yanlış bence daha takım oturmamışken orta sahalari daha bu hafta ilk kez maça çıkmışken bu tarz eleştiriler yapıcı değil yıkıcı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt