Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
romadan sonra en yakın takım demişler nice için

Galatasaray, Andrea Belotti'yi İstanbul'a taşınmaya ikna etmek için bahsi olabildiğince yükseltti. Tuttomercatoweb'in derlediği bilgilere göre , Türk kulübü 6 milyon artı imza bonusu ve dört yıllık sözleşme teklif etmeye geldi. Ancak Torino'nun eski kaptanı transferle ilgilenmiyor, performansını garanti altına almak için şu anda pole pozisyonunda olan Nice ile görüşmeler devam ediyor . Geri planda kalan Romanlar, yalnızca Shomurodov veya Afena-Gyan'ın satılması durumunda yeniden faaliyete geçebilir.

btw ben bu kaynağa pek güvenmiyorum

Bitmis

Dünkü maçın özetini ancak izleyebildim maçı izleyememiştim. Az pozisyona girmemişiz ayrıca net 2 penaltımız verilmemiş. İlk dakikalarda direkten dönen frikik girse maç 4e 5 e giderdi. Bence taraftar karamsarlığı bırakıp üzerine düşeni yapmalı. Beşiktaş önceki sene şampiyon olmuşsa bu dalga geçtiğimiz Bülent Uslu ve örgütlediği ergenler sayesinde. Hakemlere ve federasyona baskı yapmalıyız.

1660502475766.webp

Kadrodaki en büyük zaafiyetimiz beklerimiz. Hele de mevcut oyunda (ters ayaklı hücumcu kanatların içe katetmesi) beklerin beceresi hücum etkinliğimizin 1/3'ünü oluşturuyor. PVA'nun formsuzlugu ve Debois'ın sakatlığında kamp görmemiş Boey de etkili olamıyorken ikinci yarına Akbaba-Gomis değişikliği yerine 60. dakika gibi Akbaba-Hamza / Boey-Mertens / PVA-Luyindama (Luyindama'yı kadroya almamak büyük hata) Mertens-Seferoviç ikilisiyle 3-5-2'e dönebilirdi. Maçın son 20 dakikasında da Seferoviç-Gomis değişikliğini yapabilirdi.

Okan hocan henüz ışık vermedi bana.

reis aslında metecanın twitini atıcaktım direk ama twit alıntı olunca video forumda açılmıyor diye videoyu attım direk. o yüzden yanlış anlaşıldı o postum

bu metecanın futbolun f sinden anlamadığı belli. metin şentürk 100 kere orta yapsa o da tutturur boş yorum kasıyor. biri de tutup isabetsiz ortalarının videosunu yapsa buna da bir kılıf bulur eminim

transfer çılgınlığı yangın bağımlılığı iyi değil

eksikleri eleştirip düzeltip devam edelim

hala çok erken
hucuma net kalitede katacak bir adam lazım(kanat)
seferovicin durumu belirsiz oraya da bir adam lazım(fv)
stopere bir takviye lazım luyi yolcu ztn. nelsson da yolcu olursa 2 adam bile alınabilir oraya(stoper)

stoper kanat fv

bunları istemenin neresi transfer çılgınlığı. tüm sezon kerem yunusun ayağına mı bakacak takım. ya da seferovic sakatlanmasın form tutsun diye duaya mı çıkacağız.

hoca ve teknik taktik özelinde eksikliler de eleştiriliyor ama takviye de şart bunu da görmek lazım.

hucuma net kalitede katacak bir adam lazım(kanat)
seferovicin durumu belirsiz oraya da bir adam lazım(fv)
stopere bir takviye lazım luyi yolcu ztn. nelsson da yolcu olursa 2 adam bile alınabilir oraya(stoper)

stoper kanat fv

bunları istemenin neresi transfer çılgınlığı. tüm sezon kerem yunusun ayağına mı bakacak takım. ya da seferovic sakatlanmasın form tutsun diye duaya mı çıkacağız.

Sen hic Nöbet actinmi bu transfer döneminde?

reis aslında metecanın twitini atıcaktım direk ama twit alıntı olunca video forumda açılmıyor diye videoyu attım direk. o yüzden yanlış anlaşıldı o postum

Boşa yaptığı o saçma ortalarda içerde Seferovic ve Akbaba vardı Akbaba yanlış koşu yapmıştı bana göre orada penaltı noktasında olmalıydı. Sefer stoperleri çekmişken orada olmalıydı. Sonuçta içerde sürekli 2kişi vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt