- 3 Temmuz 2012
- 138.365
- 87.120
- 5.338
pva rezalet bı adam
ben olsam bidaha oynatmam o performansa sol bek ararım direk
ben olsam bidaha oynatmam o performansa sol bek ararım direk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
romadan sonra en yakın takım demişler nice için
Galatasaray, Andrea Belotti'yi İstanbul'a taşınmaya ikna etmek için bahsi olabildiğince yükseltti. Tuttomercatoweb'in derlediği bilgilere göre , Türk kulübü 6 milyon artı imza bonusu ve dört yıllık sözleşme teklif etmeye geldi. Ancak Torino'nun eski kaptanı transferle ilgilenmiyor, performansını garanti altına almak için şu anda pole pozisyonunda olan Nice ile görüşmeler devam ediyor . Geri planda kalan Romanlar, yalnızca Shomurodov veya Afena-Gyan'ın satılması durumunda yeniden faaliyete geçebilir.
btw ben bu kaynağa pek güvenmiyorum
hucuma net kalitede katacak bir adam lazım(kanat)
seferovicin durumu belirsiz oraya da bir adam lazım(fv)
stopere bir takviye lazım luyi yolcu ztn. nelsson da yolcu olursa 2 adam bile alınabilir oraya(stoper)
stoper kanat fv
bunları istemenin neresi transfer çılgınlığı. tüm sezon kerem yunusun ayağına mı bakacak takım. ya da seferovic sakatlanmasın form tutsun diye duaya mı çıkacağız.
hoca ve teknik taktik özelinde eksikliler de eleştiriliyor ama takviye de şart bunu da görmek lazım.
Kanat a alınan adam.iki tarafta da oynar benceStoper (ilk 11) Abdül ile yürümez
Forvet (ilk 11) Sefer ve Gomis ile yürümez
Sağ kanat (Rotasyon)
Sol kanat (Rotasyon)
en acil transfer gereken bölgeler bunlar bence.
Eğer mümkünse doğru düzgün bir sol bek de alınsa tadından yenmez. van Aanholt hiç güven vermiyor. Ama şart da değil.
reis aslında metecanın twitini atıcaktım direk ama twit alıntı olunca video forumda açılmıyor diye videoyu attım direk. o yüzden yanlış anlaşıldı o postum

açmadım üstat. geçmiş konularıa baktım sen sorunca hiç açmamışım. 18-19 şampiyonluğunda uğur sağolsun maç topiclerini bana açtırıyordu uğurlu geliyorum diye onlara denk geldim bakınırkenSen hic Nöbet actinmi bu transfer döneminde?
alıntıladığım mesajında öyle bir ibare yoktu.soryben eksik yok demiyorum da yönetim bir halt yapmıyor demek transfer çılgınlığı oluyor
Nelsson da ilkdefa böyle bi pas atti.Bu arada dün Gomis'in stoperi çekmesi, Sefer'in oradaki boşluğa yönelip ofsayttan kurtulması, Nelsson'un o koşuyu görüp müthiş pası, Sefer'in topu sağ tarafa doğru göğsüne alması şahane pozisyondu ama işte kaleye gitmeyince ya da o top Gomis'in önüne salınmayınca her şey anlamsız oluyor.
Yediğimiz golde de Akerim airball ile ileri yollasa, Sefer yine ofsaytta değil ve bomboş alan var ancak Akerim geri dönmeyi tetcih etti. Takım birbirini tanımıyor ve özgüvensiz oyuncular var orası kesin.
gs tarihinin en büyük başkanı yanında da dursun özbek
Bence 10 numara tercihini sahte 9 olarak Mertens ile kullandık biz. Belkide böyle daha doğru zaman gösterecek ki Mertens formunda olursa öttürür bu ligde..Oliveira icin biraz süphelerim vardi verilen maas ve 4 sene kontrat cok olmus. Onun yerine cok iyi bi 10 no alinsa daha iyi olurdu. Ama takim iyi oynamaya baslarsa oda iyi bir 8 olur. Yinede saglam lider bi 10 no lazim.