Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
üstat sen bir git kurşun falan döktür acayip bir uğursuzluk var üstünde. berbat oynayıp penaltı yaptırdı adamsorma rtaş dün olsa yenmiştik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstat sen bir git kurşun falan döktür acayip bir uğursuzluk var üstünde. berbat oynayıp penaltı yaptırdı adamsorma rtaş dün olsa yenmiştik
Yinede alkislayim tebrikler yalnız bir dahakine 4-3 diye tahmin etKeske olsa
üstat sen bir git kurşun falan döktür acayip bir uğursuzluk var üstünde. berbat oynayıp penaltı yaptırdı adam
Ekli dosyayı görüntüle 173752
içerde mi evlat?üstat sen bir git kurşun falan döktür acayip bir uğursuzluk var üstünde. berbat oynayıp penaltı yaptırdı adam
Kazımi keske beşiktaşa kilitleseydik yav, eren gecen sene ben buradayım diye bağiriyorsu yine adamlara peskeş çekmişler. 1.sene öncenin peskeşini de arabistana göndermişler güzel böyle vallahiBence kazım sol bek olurken ileriye bir yabancı koyabiliriz
Bonservisine toplam 3 milyon teklif edelim.üstat sen bir git kurşun falan döktür acayip bir uğursuzluk var üstünde. berbat oynayıp penaltı yaptırdı adam
Suratında meymenet yoktu zatenHakem denen operasyon çocuğu emreyle yapılan harekete penaltı verseydi bugün çok başka olurdu
Aslında daha Antalya maçında verdi bu hakemler ilk sinyali o.macta da tüm takdir haklarını antalyadan yana kullandilarSuratında meymenet yoktu zaten
postlarını sıkı takipteyim üstat. aradaki patterni çözersem iddaada yolumu bulurum diye tahmin ediyorum
onu yarı-ciddi demiştim gerçi
Dün nasıl Okan Hoca çift forvete erken döndüyse , Valeren İsmael de oyuncu değişikliklerinde hata yaptı . Az çok ne olacağı anlaşılıyorYinede alkislayim tebrikler yalnız bir dahakine 4-3 diye tahmin et![]()
İşin ilginç VAR sanki yeminli gibi hic karışmıyor bizim kritik pozisyonlara . Antalya nin penaltısı tartismali , çağır izlesin . Son maç Emre nin ayağına basılıyor , ayakkabısı çıkmış ayağından VAR dan yine ses yokAslında daha Antalya maçında verdi bu hakemler ilk sinyali o.macta da tüm takdir haklarını antalyadan yana kullandilar