Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O nasıl bi kural ?
1660512476536.webp

Oynayabiliyor hatta orta sahada da oynayabiliyor
Kerem yerine sol önde başladığı maçlar izleriz o hâlde umarım. Oyun oturana, Kerem'in bencilliği çözülene kadar merkezi kapatan her rakip dert çıkaracak bize belli ki.

PVA'da sahte bek olur içeride oyun kurucu rolü oynar, geçen sene FT deniyordu onu o şekilde fena da oynamıyordu.

Neden mi Kerem bencil? Geçen hafta daha zor pozisyonda Gomis'e gelen pas ile bulduğumuz gol vs Bu pozisyon.

Sol kanat transferini en çok isteme sebebim tam olarak bu pozisyon. Bu ve bunun gibi birçok pozisyon daha izleyeceğiz bu sene. Kerem oynadığı sürece sadece kendisini düşündüğü sürece bu atakları daha çok harcayacağız. Maçın 12. dakikası. Bu pozisyon gol olsa maç çözülecek ve çok ayrı bir maç izleyeceğiz.

Bazı arkadaşlar şimdi Kerem'i savunacaklar. Haklılar Kerem iyi oyuncu. Ama bu takımda Taylan'dan sonra geç de olsa herkesin sinirleneceği kişi net bir şekilde Kerem olacak.

Burada pası verse Akbaba atsın ya da atmasın doğru hücum burada kendisinin dönüp vurması değil boştaki arkadaşına pas vermesidir. Yabancı sınırı elimizi bağlıyor. Kerem'in de bu vazgeçilmezim havalarından çıkması adına gerekirse Okan'ı ya da Kazımcan'ı 11 başlatıp Kerem'i acilen yedeğe çekmemiz lazım. Bu hem Kerem adına hem de Galatasaray adına çok yararlı olacaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 173756
Kerem burada ne yaptı hatırlamıyorum ama burada topu kaleye alan daralırken kaplumbağa akbabaya vermek yanlış bir tercih olacaktır.
Burada apması gereken topu sağ dış ile dürtüp ceza yayınw gelen ayağı düzgün oyuncuya bırakması gerekirdi. Tam 5 kişiyi oyunsan düşürdü. Işte bende bunu diyorum günlerdir keremi sürekli bu pozisyonlara sokup.arkadan gelen kişiye şut opsiyonu bırakması

Okadarda iyi degil. Abartmakta bizden iyisi yok. Skor yapabilen orta saha hic degil. Ozaman kerem taylandan cok bi fazlasi yok. Tamam hadi bi tik iyi onlardan diyeyim.

Bizde yine is yapardi, kötü futbolcu degil diyorum. World class football player demedim rtas.

Taylandan fazlasi yok mu? Yapma yav okadarda degil, 8. no box to box iyi oynuyor belirli bi kaliteye sahip.

İşin ilginç VAR sanki yeminli gibi hic karışmıyor bizim kritik pozisyonlara . Antalya nin penaltısı tartismali , çağır izlesin . Son maç Emre nin ayağına basılıyor , ayakkabısı çıkmış ayağından VAR dan yine ses yok
Biz VAR i daha cözememisik eger tartismaya aciksa VAR cagiramaz zaten cok net bariz pozisyonlarda cagirabilir sana göre bana göreyse VAR in karisma hakki yok ama türkiyede yanlis uygulaniyo maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt