Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.483
- 3.580
- 648
Trabzon'da yaşamak içindir o para :dts her yeni transfere imza parasi ile 2+ milyon veriyor galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon'da yaşamak içindir o para :dts her yeni transfere imza parasi ile 2+ milyon veriyor galiba
Paylaşıldı mı bilmiyorum da böyle hikayenin de a:d
yanlışlıkla alıntı yaptık renktaşOkan, çocuklar gibi dakikalarca hüngür hüngür aglamisti. Cok belesten yenilmistik.
O zamanki formati unuttum ama galiba berabere kalsaydik ceyrek finale cikiyorduk.
BU HERİFİ 2006DA NERDEYSE ALIYODUK
Biz olsaydik 5 3 kaybederdik adamlar 10 kisi kaldi alanya deplasmanin dabjk 3-0'dan vermiş3 büyükler Trabzona hediye mi edecekler şampiyonluğu yine
O nasıl bi kural ?
Oynayabiliyor hatta orta sahada da oynayabiliyorKazımcan sol önde oynayamaz mı çizgi oyuncusu olarak?
Biz olsaydik 5 3 kaybederdik adamlar 10 kisi kaldi alanya deplasmanin da
Kerem yerine sol önde başladığı maçlar izleriz o hâlde umarım. Oyun oturana, Kerem'in bencilliği çözülene kadar merkezi kapatan her rakip dert çıkaracak bize belli ki.Oynayabiliyor hatta orta sahada da oynayabiliyor
Şuna birisi tuttuğu takımın renkleri de renkli oluyoBu yaşa gelmiş yuh yav artık
![]()
Kerem burada ne yaptı hatırlamıyorum ama burada topu kaleye alan daralırken kaplumbağa akbabaya vermek yanlış bir tercih olacaktır.Neden mi Kerem bencil? Geçen hafta daha zor pozisyonda Gomis'e gelen pas ile bulduğumuz gol vs Bu pozisyon.
Sol kanat transferini en çok isteme sebebim tam olarak bu pozisyon. Bu ve bunun gibi birçok pozisyon daha izleyeceğiz bu sene. Kerem oynadığı sürece sadece kendisini düşündüğü sürece bu atakları daha çok harcayacağız. Maçın 12. dakikası. Bu pozisyon gol olsa maç çözülecek ve çok ayrı bir maç izleyeceğiz.
Bazı arkadaşlar şimdi Kerem'i savunacaklar. Haklılar Kerem iyi oyuncu. Ama bu takımda Taylan'dan sonra geç de olsa herkesin sinirleneceği kişi net bir şekilde Kerem olacak.
Burada pası verse Akbaba atsın ya da atmasın doğru hücum burada kendisinin dönüp vurması değil boştaki arkadaşına pas vermesidir. Yabancı sınırı elimizi bağlıyor. Kerem'in de bu vazgeçilmezim havalarından çıkması adına gerekirse Okan'ı ya da Kazımcan'ı 11 başlatıp Kerem'i acilen yedeğe çekmemiz lazım. Bu hem Kerem adına hem de Galatasaray adına çok yararlı olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 173756
Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın transfer stratejisiyle ilgili enteresan bir durum var."
Okadarda iyi degil. Abartmakta bizden iyisi yok. Skor yapabilen orta saha hic degil. Ozaman kerem taylandan cok bi fazlasi yok. Tamam hadi bi tik iyi onlardan diyeyim.
Şimdiki format olsaydı 2 li averajla juve değil buz çıkıyordum 2 2 1 1Okan, çocuklar gibi dakikalarca hüngür hüngür aglamisti. Cok belesten yenilmistik.
O zamanki formati unuttum ama galiba berabere kalsaydik ceyrek finale cikiyorduk.
Biz VAR i daha cözememisik eger tartismaya aciksa VAR cagiramaz zaten cok net bariz pozisyonlarda cagirabilir sana göre bana göreyse VAR in karisma hakki yok ama türkiyede yanlis uygulaniyo maalesefİşin ilginç VAR sanki yeminli gibi hic karışmıyor bizim kritik pozisyonlara . Antalya nin penaltısı tartismali , çağır izlesin . Son maç Emre nin ayağına basılıyor , ayakkabısı çıkmış ayağından VAR dan yine ses yok
Serbest vurustan öncesi faulü de yapan gedsonmus.Bizde yine is yapardi, kötü futbolcu degil diyorum. World class football player demedim rtas.
Taylandan fazlasi yok mu? Yapma yav okadarda degil, 8. no box to box iyi oynuyor belirli bi kaliteye sahip.