Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazımcan 0-1'de girdikten sonra kendi düşüncem yapması gereken her şeyi yaptı maçın son 15 dakikası özellikle sağdakiler Kerem, Hamza, Boey ve Nelsson sürekli ayaklarında topu ezdiler solda Mertens, Kazımcan ekstra işler yaratmaya çalıştı o orta gol olsa belki şu an bundan sonra Kazımcan oynasın denecekti. PVA oynayacağına her türlü Kazımcan oynasın Eren Elmalı gibi sol bek için potansiyeli var hücumcu bir bek dar alanda daha iyi oynar.
90 dk görmek laZım ya bay izlenimi aldım ben biraz

Muz ortami? Git manni kaltz in videolarina bak. Muz ortayi icat eden adam.
Diğer türlü açtığın ortaya kaleciler çok rahat çıkıyor bir de böyle süzüle süzüle orta açanları direk kadro dışı bırakırım sert top atarsan forvetler içinde iyidir o topa darbeli vurur ve mesafe fark etmeksizin şut gibi gider. Ne yazık ki uzun zamandır öyle orta açmadık en son Mohamed Kerem'e müthiş kesmişti sonra ki Malatya maçında da Omar Halil'e çok iyi kesmişti.

abi iyi de belottiyi muhabir sormuş.okanda mecbur söylemiş.yabancı basın haberlerle kaynarken normal.zaten önceden listedeydi gibisine konusmus,sır vememiş pek.

nice işine gelince niceın yeni teklifi romadan yuksek,masadaki en iyi teklif hala bizden.tutto mercato denen kaynak Galatasarayın fiyatı müthiş yukselltigini ve bastırdıgını yazmıs.ve yine bu kaynaga göre nice da daha sıcak bakıyo belotti.bence parayı veren düdüğü çalar.alfredo pedulla işlerin bizim için iyi gittiğini yazmıstı,o adam güvenilir.

ama nice an itibariyle bamba dieng ve cavaniyi almaya calısıyor.favre acıkladı.
Muspet gelismeler olsa "transferler hakkinda yorum yapmayacagim, isimler hakkinda konusmayacagim" gibi bir sey derdi diye dusunuyorum. Ilgimizin oldugu garanti zaten

Nice umarim ilgilendigi adamlari alir, Bologna da Shomurodov transferinde zorunlu opsiyon koydurmama meselesinde diretir oyle olursa kimse ne oldugunu anlamadan cuma gunu Belotti'yi Istanbul'a getirebiliriz. Keske olsa Belotti olmazsa gelecek kimse o seviyede olmayacaktir bence

90 dk görmek laZım ya bay izlenimi aldım ben biraz
Kazım'ın bir üst modeli o da yaş ve tecrübe etkisinden dolayı Eren Elmalı'yı Trabzon sezon başında hızlı şekilde çözdü bence potansiyelleri benzer ama Kazımcan'ın süre alması lazım arkasını toparlayabilirsek PVA daha formayı göremez.

Muspet gelismeler olsa "transferler hakkinda yorum yapmayacagim, isimler hakkinda konusmayacagim" gibi bir sey derdi diye dusunuyorum. Ilgimizin oldugu garanti zaten

Nice umarim ilgilendigi adamlari alir, Bologna da Shomurodov transferinde zorunlu opsiyon koydurmama meselesinde diretir oyle olursa kimse ne oldugunu anlamadan cuma gunu Belotti'yi Istanbul'a getirebiliriz. Keske olsa Belotti olmazsa gelecek kimse o seviyede olmayacaktir bence
okan en basından beri acık konusuyo transferde.mertens ve torreira antalya macından önce bi maç olsa sorulurdu okana.alternatifine gelince işte bi de icardi var.manchester united morattayı alıyo.icardide tek kaldık.ya belotti ya icardi gelecek gibi

Diğer türlü açtığın ortaya kaleciler çok rahat çıkıyor bir de böyle süzüle süzüle orta açanları direk kadro dışı bırakırım sert top atarsan forvetler içinde iyidir o topa darbeli vurur ve mesafe fark etmeksizin şut gibi gider. Ne yazık ki uzun zamandır öyle orta açmadık en son Mohamed Kerem'e müthiş kesmişti sonra ki Malatya maçında da Omar Halil'e çok iyi kesmişti.
Artik futbol yerden cok oynadigi icin orta acma meselesi arkaplana düstü. Bu yüzden de fazla göremiyoruz böyle golleri.

okan en basından beri acık konusuyo transferde.mertens ve torreira antalya macından önce bi maç olsa sorulurdu okana.alternatifine gelince işte bi de icardi var.manchester united morattayı alıyo.icardide tek kaldık.ya belotti ya icardi gelecek gibi
Icardi is yapmaz diyemem ama sicak bakmiyorum hic ya...

Kazım'ın bir üst modeli o da yaş ve tecrübe etkisinden dolayı Eren Elmalı'yı Trabzon sezon başında hızlı şekilde çözdü bence potansiyelleri benzer ama Kazımcan'ın süre alması lazım arkasını toparlayabilirsek PVA daha formayı göremez.
Valla keşke kazımcanı soksak da keremi daha görmesek herif takımın kimyasını bozuyo basbaya

muani fatih hocanın listesindeydi,almayanlar utansın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt