Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.829
- 20.531
- 2.333
Hayırlı olsunGünaydin degerli gsc ailesi, herkese iyi hafta baslangici dilerim, su an is yerine istifami basmaya gidiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsunGünaydin degerli gsc ailesi, herkese iyi hafta baslangici dilerim, su an is yerine istifami basmaya gidiyorum
Yavan olur o biraz, mersin muzu iyidirHollanda muzu
10 tane korner kullanmisiz 11 tane frikik kullanmisiz. Bu kullandigimiz 10 kornerin 2-3 tanesi kisa kullanildi diyelim 8 orta kornerden gelmis. Frikiklerin tam olarak kaç tanesi orta olarak kulanildi onu bilmiyorum hadi ordan da 8 tane orta açtik diyelim duran toptan 16 orta açtik desen akan oyundan minimum 20 tane basarisiz orta açtigimiz ortada. Farkli maç mi izledik admir bey Boey PVA Kazimin net aklimda kalan 2-3 ortasi var Daglara taslara giden. Bence gayet ortadaOrta açmaya dayalı plan ne ya
36 orta nerelerden açılmış tablosu var mı, duran top vardı mesela bayağı.
Ortaya dayalı plan falan yok, maç sonu veriye bakıp aaa biz orta yapmışız diyorsun. Maçı izlerken ne çok orta açtık falan dedin mi mesela
HayırlısıGünaydin degerli gsc ailesi, herkese iyi hafta baslangici dilerim, su an is yerine istifami basmaya gidiyorum
Ne gerek vardıforumu hiç iyi görmüyorum maalesef gerçi kuş övücü tayfa kaybolmuş biraz bu da iyi gelişme sayılır
O dönemlerde hocalar orta açılmasına izin veriyordu. Bence güncelle eskiyi kıyaslamakla yanlış pencereden bakıyorsun. Boeyle PvAyı da ona yönelik çalıştır, açarlar altı pasa doğru bölgesel ortalar.
Dünyada gole dönüşme oranı en az olan bu amaçsız toplar, neyse bunu en son Erol yaptırıyordu Caner yüzünden, 20 haftada kovuldu. Böyle kurguların geri geleceğini de sanmam.
Dağa taşa giden dediğin sıfıra inilip açılan ortalar onlar, ee onu da yapacaksın zaten. Kerem de attı, PvA da, diğerleri de. Plan dahilinde gerçekleşen ataklar onlar, içeri adam atıp şişirmek değil.10 tane korner kullanmisiz 11 tane frikik kullanmisiz. Bu kullandigimiz 10 kornerin 2-3 tanesi kisa kullanildi diyelim 8 orta kornerden gelmis. Frikiklerin tam olarak kaç tanesi orta olarak kulanildi onu bilmiyorum hadi ordan da 8 tane orta açtik diyelim duran toptan 16 orta açtik desen akan oyundan minimum 20 tane basarisiz orta açtigimiz ortada. Farkli maç mi izledik admir bey Boey PVA Kazimin net aklimda kalan 2-3 ortasi var Daglara taslara giden. Bence gayet ortada
Kazansaydık yine tavan olurdu. Harbi borsa iddaa gibi anlık işlere bakıyorGeçen sene GSRAY hissesi şampiyonluğu fiyatlayıp %100 arttı, bugün taban. Burası da iddiaya döndü, garip paralar dönüyor, nedense bazen finansal piyasaların istediği şeyler gerçekleşiyor.
Reis adamlar 8 kişi ceza sahası savunurken de anlamı yok benim gözümde eğer kapanmaksa kastın.Otobüs çekerek oynayan takımlara karşı dün de bugün de yarın da yapman gerekenler belli. Göbekten delemiyorsan, yetenekli ayakların fayda etmiyorsa orta ve/veya ortanın getirdiği karambollerden gol deneyeceksin. 90 dk boyunca orta yapmayın demenin manası yok. Dünü bugünü kapanan takımları açmanın yolu hiç değişmedi.
Orta derken beraber anladığımız ortadan bahsediyorum. Amaçsız 50 metreye top göndermekten bahsetmiyorum tabi. Oyuncularımız o yetenekte değiller maalesef.
Hayır teknik göstergeler kendi haberini yaratıyor bir şekilde.Kazansaydık yine tavan olurdu. Harbi borsa iddaa gibi anlık işlere bakıyor
Reis adamlar 8 kişi ceza sahası savunurken de anlamı yok benim gözümde eğer kapanmaksa kastın.
Bu modelleri kullanan takım kalmadı, savunabilirsin eyv ama o kurgularla binde bir falan maç alırız.
burası zaman forumu degil transfer forumu
Bence sıfıra inip yerden kesilen toplar daha tehlikeli oluyor tabii onda da ön ve arka direkte konumlanacak oyunculara ihtiyaç var.Ne bileyim öbür kurgu da işe yaramıyorsa defansın dengesini bozmak için çok fazla seçeneğimiz de kalmıyor başkan ya.
Benecde çok iyi kesiyor seferoviç çok kötüydü sıfıra inip çevirdi ama seferovic ağır kaldı koşu atamadıPvA çok iyi toplar da kesiyor, geçen sene kaç tane pozisyon var cumartesi de altı pasa kesti kimse yoktu.
Yıllarca kontratak takımında oynamasının etkisi de var bunda, set alışkanlığı pek yok.