Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.464
- 30.321
- 1.988
Forumda 5 sayfadır orta konuşuluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seferovic'in sıkıntısı kafasal değil fiziksel gibi. Fiziksel olarak iyi durumda değil. Paşa maçında girip gösterdiği etkiye yaklaşamadı bişe henüz gerçi, bilemiyorum.Benecde çok iyi kesiyor seferoviç çok kötüydü sıfıra inip çevirdi ama seferovic ağır kaldı koşu atamadı
ortanın kalitesi önemlidir ama ortadaki oyuncun doğru yere koşu yapmaz golü atamazsa isterse messi versin pası
çoğu pozisyonda üç kişinin arasında bekleyen bir seferovic vardı ne ön direk koşusu yaptı nede arka direk bir tane
kafa geldi onuda içeri atamadı.
Gelirkende biliyorduk seferoviç iki maç saç baş yoldurur sonra çıkar iki muazzam gol atar şaşar kalırsın
umarım bu hafta formda bir seferoviç olur iki gol atsa daha kolay adapte olacak.
Korkum oyun plani kapsaminda pozisyon üretmekte zorlanan G.Saray‘in plansiz ortalar açmasi oldu. Öyle olacaksa da adam gibi Orta açan beklerin sart oldugunu söyledim. Caner gelsin demedim. Ki Dubois Orta konusunda çok kaliteli bir ayak. Ki skoru erken bulsaydik böyle absürd Orta rakamlarina ulasmazdik diye düsünüyorum. Henüz bakmadim ama tahminen bu haftanin en çok Orta açan takimi biz olmusuzdur diye tahmin ediyorum.Dağa taşa giden dediğin sıfıra inilip açılan ortalar onlar, ee onu da yapacaksın zaten. Kerem de attı, PvA da, diğerleri de. Plan dahilinde gerçekleşen ataklar onlar, içeri adam atıp şişirmek değil.
Ortaya dayalı plan diye bir şey yok, PvAyı defans arkasına sarkıtıp yere paralel kestiği top da orta diye geçiyor. Bahsettiğin muz orta herhalde onlar değildir zira Caner demişsin, Caner çizgiye inmeye uğraşmaz, orta sahayı geçti mi açar.
Sivastır.Korkum oyun plani kapsaminda pozisyon üretmekte zorlanan G.Saray‘in plansiz ortalar açmasi oldu. Öyle olacaksa da adam gibi Orta açan beklerin sart oldugunu söyledim. Caner gelsin demedim. Ki Dubois Orta konusunda çok kaliteli bir ayak. Ki skoru erken bulsaydik böyle absürd Orta rakamlarina ulasmazdik diye düsünüyorum. Henüz bakmadim ama tahminen bu haftanin en çok Orta açan takimi biz olmusuzdur diye tahmin ediyorum.
13 ortaSivastır.
70 orta açılan maçlar oluyor bu ligde.

Alanya 37 tane açmış.13 orta![]()
Uzuyorum admirim ama kilidi açamadigimiz oyunlarda Bu sorunun devam edeceginden korktugumu da belirtmek istiyorum.Alanya 37 tane açmış.
Geçen haftaya baktım 12 ortamız mı ne var.
Kısacası, uza.
Admirle futbol tartismak ayri bir zevk. Ben çok seviyorum. Satranç gibi geçiyor diyebilirimAdmirin online oldugu dakikalar benim icin herzaman ayri bir stresli geciyor. Internetteki hamlelerime dikkat etmemi sagliyor diyebilirim
Gole dönüşme oranı önemli. Açılan ortanın sayısı önemli.Uzuyorum admirim ama kilidi açamadigimiz oyunlarda Bu sorunun devam edeceginden korktugumu da belirtmek istiyorum.
Ayrica vinlamadan bir fun fact birakayim:
Ilk iki haftanin en basarili Orta açan iki oyuncusu Candeias ve Caner Erkin olmus![]()
Umarim forvet gibi kanat yerine orta saha gibi kanat aliriz madem santrafor da geliyor
Bu Bjk'nin isteyip de alamadigi adam di mi. Lens topcusu almaya paramiz yetmez gibi
![]()
Przemyslaw Frankowski - Oyuncu profili 25/26
Przemyslaw Frankowski, 30, Polonya ➤ Stade Rennes, 2025'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 7.00 mil. € ➤ * 12 Nis 1995, Gdańsk, Polonyawww.transfermarkt.com.tr