Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mathys Tel Rennes de, Ligue 1 da sadece 1 mac 49 dakka oynamis. Bayern 20m dökdü bu herife

Çağlar Leicester'da niye süre almadı henüz sakatlığı falan mı var

Önümüzdeki nöbette Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder ve Mert Müldür bekliyorum. Hadi bakalım. :asd:

Çağlar Leicester'da niye süre almadı henüz sakatlığı falan mı var
Bildiğim kadarıyla ayrılmak istedi fakat göndermediler. Şu an her iki tarafta birbirine trip atıyor. Bakalım ne olacak?

Ara sıra aklıma geldikçe hayalini kuruyorum ama sonra hemen uyanıyorum. Yani imkansız bir de elbette gelsin isterim ama bu tarz oyuncular mümkünse yurt dışında oynamaya devam etsinler. Buralara gelip kariyerlerinde düşüş yaşamalarını istemem.

Bildiğim kadarıyla ayrılmak istedi fakat göndermediler. Şu an her iki tarafta birbirine trip atıyor. Bakalım ne olacak?

Ara sıra aklıma geldikçe hayalini kuruyorum ama sonra hemen uyanıyorum. Yani imkansız bir de elbette gelsin isteri ama bu tarz oyuncular mümkünse yurt dışında oynamaya devam etsinler. Buralara gelip kariyerlerinde düşüş yaşamalarını istemem.
Teklif var mıydı Çağlar'a hiç denk gelmedim haber falan

Hien gelsin ben kefilim. Hatta Ekdalle paket yapalım. Kefil olduğum ama beklenileni veremeyen tek topçu Ömer Bayram.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt