- 16 Haziran 2010
- 203.256
- 155.141
- 6.838
Bize genc forvet lazim genc, takimda iki tane yasli forvet var zaten.Favre cavani icin yanip tutusuyor,biz alsak millet çöp der
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize genc forvet lazim genc, takimda iki tane yasli forvet var zaten.Favre cavani icin yanip tutusuyor,biz alsak millet çöp der
Bamba diengi alalim 10 milyonaBize genc forvet lazim genc, takimda iki tane yasli forvet var zaten.
D.Ö için 5 dklık iş bunlarBizim yerli problemimiz var. Derhal Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü alınıp bu problem çözülmeli. Niye yapmıyoruz anlayamıyorum.
Su Molde'deki genc Afrikali iyi birine benziyor fiyati da uygundurBamba diengi alalim 10 milyona
Bu italya disi gormemis kocakafa hirbo ya kaputilasyon veriliyorSevr anlaşması mı bu ? Bu zatın transferine karşıyım.
torinoya gidiyormuş sanırım 4m euro civarınaHienin yasi 23, ve simdiye kadar 109 macin sadece 39u 1. ve 2. lig seviyesinde yapmis. Nelsson o yasda 500 maci vardi. Nelsson onun yasitiyken o seviyede nerdeyse 200 maci vardi

Kardeşim alamıyorsan çıkarıp cüzdan sallamayacaksın, burası Galatasaray, dünya yıldızlarını getirmeyeceksen başkan olma.D.Ö için 5 dklık iş bunlar
Su Molde'deki genc Afrikali iyi birine benziyor fiyati da uygundur
Bildiğim kadarıyla ayrılmak istedi fakat göndermediler. Şu an her iki tarafta birbirine trip atıyor. Bakalım ne olacak?Çağlar Leicester'da niye süre almadı henüz sakatlığı falan mı var
Teklif var mıydı Çağlar'a hiç denk gelmedim haber falanBildiğim kadarıyla ayrılmak istedi fakat göndermediler. Şu an her iki tarafta birbirine trip atıyor. Bakalım ne olacak?
Ara sıra aklıma geldikçe hayalini kuruyorum ama sonra hemen uyanıyorum. Yani imkansız bir de elbette gelsin isteri ama bu tarz oyuncular mümkünse yurt dışında oynamaya devam etsinler. Buralara gelip kariyerlerinde düşüş yaşamalarını istemem.
Cengiz biraz düşüşte gibi sanki. Gelip küfür yemesin buradaBizim yerli problemimiz var. Derhal Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü alınıp bu problem çözülmeli. Niye yapmıyoruz anlayamıyorum.