Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adi Hütter: Benim takimim ofansif oynar 5 0 onde olsa bile bosbos paslasmaz kaleye gider.

Adi Hütter: Ortasahada bos bos yan pas geri pas atan adami bir daha bu takimda oynatmam.

Adi Hütter: Calim atamayan futbolcunun ne bu takimda ne de bu seviyede isi olmamali.

Adi Hütter: Beklerim hucumkanat karakteti tasimali, defansda bekleyecekse gitsin 3. Ligde stopet oynasin.

ISLANDIMMMMMM ISLANDIMMMMMMMMMMMM

HAYALIMDE KI TDDDD

Adi Hütter: Benim takimim ofansif oynar 5 0 onde olsa bile bosbos paslasmaz kaleye gider.

Adi Hütter: Ortasahada bos bos yan pas geri pas atan adami bir daha bu takimda oynatmam.

Adi Hütter: Calim atamayan futbolcunun bu ne bu takimda ne de seviyede isi olmamali.

Adi Hütter: Beklerim hucumkanat karakteti tasimali, defansda bekleyecekse gitsin 3. Ligde stopet oynasin.

HAYALIMDE KI TDDDD
Frankfurt bu balondan kurtulduktan sonra Uefa kazandı yav

Poşettino gelmeli

Adi Hütter: Calim atamayan futbolcunun ne bu takimda ne de bu seviyede isi olmamali.

HAYALIMDE KI TDDDD
yes-adi-h%C3%BCtter.gif

1 yıla yakın oynamayacak döndüğünde 30 yaşında olacak diye endişeliler twitterda.
Doğru bir endişeymiş. Spurs'un göndereceği Tanganga ya da Baily PL kulüplerinin bütçesi yoksa cazip gelebilir gibi geliyor bana. Dış pazardan potansiyelli bir isim almayacaklarsa bunlara giderler.

Cok bariz birseyi uzatmanin anlami ne ya

Iki lig maci toplam 180 dakika

Topu topu isik veren bi 3 dakikamiz bile olmadi

Ne sistem goruyoruz ne taktik ne adam akilli bir formasyon

Yani 10. Hafta niye bekleniyor

Simdiye kadar bi takim ufakda olsa bi isik verirdi

Yok yok yokn

@dursun baskaaaaaaaaan o yagli suratini yalayim nolur yol yakinken don bu hatadan sezonu cop ettirme camiaya

HAYALIMDE KI TDDDD

Hütter mütter bir dursun şimdilik Frankfurt deyince aklıma geldi o Norveçli bize gelmeyen kanat oyuncusu ne durumda?

Hague miydi neydi öyle bir şey. Bildiğim kadarıyla yedek soyunuyor belki bir ihtimal istesek kanat transferi için uygun olabilir.

Omar ve Milföy göreve ikna edin lan şu adamı bize gelsin ihtiyacımız var.

---------------OKAN-----------

DUBOİS-----NELLSON---EMİN----ANHOLT

YUNUS------TORREİRA----OLİVEİRA------DJENEPO

-------------CEBALLOS---------------

--------------BELOTTİ-------------

:cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara:

Son düzenleme:
Yok Ekdalmış yok Heinmiş yok Olsenmiş

Kim yav bunlar

İstanbulla, Ümraniyeyle, Giresunla bu oyuncularla mı yarışacağız

Kendinize gelin burası Galatasaray.

Stoper için Stones düşünülmeli, City'de yedek kalıyor sürekli.
Trolluğe mı başladın reis =) kimi yiyorsun tanımasak inanacağız ha =)

Nelsson satılmazsa olabilecek max. kadroyu yazıyorum.

MUSLERA

DUBOIS - NELSSON - ABDÜLKERİM - AANHOLT

TORREIRA

YUNUS - SERGIO - EVANDER - KEREM

SEFEROVIC
Kadewere tarzı bir kanat forvet alıp hem kanat hem forvet olarak kullanırız.

Evander gelir ya da ona benzer bir oyuncu buluruz.

Luyindama takımda kalır ki bence doğru da bir karar olur.

Mertens ve Kadewere'yi hamle oyuncusu olarak kullanırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt