Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adi Hütter: Benim takimim ofansif oynar 5 0 onde olsa bile bosbos paslasmaz kaleye gider.

Adi Hütter: Ortasahada bos bos yan pas geri pas atan adami bir daha bu takimda oynatmam.

Adi Hütter: Calim atamayan futbolcunun ne bu takimda ne de bu seviyede isi olmamali.

Adi Hütter: Beklerim hucumkanat karakteti tasimali, defansda bekleyecekse gitsin 3. Ligde stopet oynasin.

ISLANDIMMMMMM ISLANDIMMMMMMMMMMMM

HAYALIMDE KI TDDDD
Bu sözlerin kaynağı var mı bizi mi trolluyorsun üstat

Galatasarayımızın golü 99 numara dani ceballosssss:tbr:

Djenepo kariyerinde toplam 162 mac yapmis ve 19 gol 15 asist yapmis. Permier lig de toplam 59 mac 3 gol 3 asist. Bos biri gibi, ama izlemedimde hic.

ndombele napoliye gidiyo,lo celso villarealde,aouar nottinghama gidiyo.elde ceballos ve ayoze peres kaldı:sick:

Barış'ın kiralık gitmesi gerekiyor. Daha çok yolu var bazı şeyleri öğrenmesi lazım.

Fakat Rusya Ligi'ne de vermeyelim. Sezonları bizimle ters gidiyor + savaş muhabbetine ligin kalitesi düştü zaten.

Yunus gibi banko oynayacağı doğru bir takıma versek harika olur. Antep olabilir Erol sever böyle adamları.

Bir de Barış ileride Burak Yılmaz gibi forvet olabilir. Belki o bölgede kullanmak daha doğru olur. Fiziksel durumu uygun.

sayın dursun özbek real madridden jose rodriguez diye bir eleman alana kadar,dani ceballosu mu alsanız

sinanı dinledim çok haklı bişeye değiniyor, bizim takımda geçen seneden beri bi telaş var hep. sürekli dikine oynayayım, gollük pas vereyim mentalitesi var. Bu takıma oyun aklı lazım, böyle aceleci hiçbir şey yapamayız, lige ilk defa çıkmış takım gibiyiz
O oyuncu yapısından kaynaklı bence. Kerem pva ve boey falan yarış atı gibi sürekli şaha kalkma sevdası içinde. Topa basıp sakin oynayayım özelliği yok

Otobüs çekerek oynayan takımlara karşı dün de bugün de yarın da yapman gerekenler belli. Göbekten delemiyorsan, yetenekli ayakların fayda etmiyorsa orta ve/veya ortanın getirdiği karambollerden gol deneyeceksin. 90 dk boyunca orta yapmayın demenin manası yok. Dünü bugünü kapanan takımları açmanın yolu hiç değişmedi.

Orta derken beraber anladığımız ortadan bahsediyorum. Amaçsız 50 metreye top göndermekten bahsetmiyorum tabi. Oyuncularımız o yetenekte değiller maalesef.
Otobüs çeken takımlara salağa yatıp sende otobüs çekeceksin. Kontradan bir tane atıp yine otobüs çekeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt