Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.503
- 5.949
- 1.983
Benim anlamadığım muhabirler niye doğru düzgün bilgi vermiyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende o olabilir diye düşündüm son gönderilerine baktım şu idman yaptığı.Ramos Mikonos'ta olmasın.
Bende o olabilir diye düşündüm son gönderilerine baktım şu idman yaptığı.
Sergen lazım bize hızlı stalklayıp kim olduğunu çıkarır.
Sergen fal acar bilgi verecek adam m.şah şartBende o olabilir diye düşündüm son gönderilerine baktım şu idman yaptığı.
Sergen lazım bize hızlı stalklayıp kim olduğunu çıkarır.
ee sen de şartları net olarak bilmeden 2 paragraf yangın yapmışsın?Monchi istediğini almış gibi duruyor. 5-6,3m arası bir rakama Zaniolo kiraladılar. Eğer zorunluluğu devreye alan ve bizimkilerin açıklamaktan belli ki kaçındığı şart her kulvarda 20 maç (5dk bile olsa) gibi basit bir şart değilse, sadece EPL'deyse ve/veya işte maçların sayılması için en az 45dk falan gibi şartlar varsa adam döktürmediği sürece %99 o şart devreye girmez. Bir sene idare edecek kadar kullanırlar, sen de sadece 5-6m kazanırsın ve seneye elinde sakat dönmüş veya yine sınırlı maç oynamış, ritmini bulamamış ve yeniden rehabilite edilmesi gereken, 2,75m da maaş alan bir Zaniolo bulursun. Üstelik bu seneki hevesi ve aidiyet duygusu da olmaz. Umduğumuz karı da elde edemeyiz bu süreçten sonra...
Kısacası Zaniolo oynasın gol atsın ve EPL gibi temposu yüksek ve fikstürü yoğun bir ligde sakatlanmasın diye kıvranacağız sezon boyu. Yönetim de bir güzel 9-10m kiralık ücreti kazanacağız diye medyaya pompalayıp, milleti üç gün oyalayarak bu rakama inandırıp, kiralık yangınını da söndürdü. Taraftarı kandırdılar. 15m'a aldığımız adamı 5m'a kiraladık resmen. Aranızda sevinen de çok var, hayret verici...
(Eğer satış şartı kolay devreye girecek bir şartsa hepsini geri alır alkışlarım ama resmi ağızdan, mümkünse KAP'tan net açıklama isterim. Medyaya sızdırılanlara, yok Haluk öyle demiş, bilmemkim böyle demiş, onlara inanmam. Zaten 9-10m kiralık ücreti diyerek hepsi patladı.)
Atinada oynandi renktas.
O direk kontratı imzalatıyor.Sergen fal acar bilgi verecek adam m.şah şart
Allah allah hadi yaHaluk Yürekli: "Galatasaray 8 numara transferi için paraya kıyacak."
oyuncu gönderdikten sonra ilk kez bu kadar "pozitif" hava görüyorum forumda
yani "kurtulduk" tarzi aciklamalar da yok, forumun cogu mutlu veya memnun gibi