Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.250
- 73.770
- 5.188
İzmir yönlü gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ee sen de şartları net olarak bilmeden 2 paragraf yangın yapmışsın?
şunu yazsan yeterliydi bence,
bonus şartlarını bir öğrenelim. saçma sapan şartlar ise yangın, basit opsiyonlar ise noprobs.
dönecekİzmir yönlü gidiyor
Yav abi olayın iç yüzün bilmiyoruz belki gelirken adama söz verildi premier lige transferine kolaylık sağlayacağız diye bilmiyoruz ne olduğunu ayrıca Zaniolo orda başarılı olur opsiyonunu çekerler çekmezlerse de premier ligde kendini geliştirip gelmiş olur kadro da zaten baya şişkinlik var kalsa çoğu maça yedek çıkardı şuanda yabancı kuralından dolayıZaniolo'nun zorunlu satın almasını devreye sokan şartları ve ayrıca tüm bonusları NET ŞEKİLDE RESMİ AĞIZDAN açıklamayan yönetim İSTİFA ETMELİDİR. 15m'a aldığın adam belki tutarsa 35-40m kazanırız diye 5m'a kiralanmaz. 30m'dan 1 kuruş aşağa satılırsa söverim diyen ahali de uyusun daha... Sakatlanarak veya doğru dürüst oynamadan döndüğünde ve sadece 5m'cuk aldığımız zaman 25m daha nah kazanırız biz bu adamdan...
Bu nasıl bir skandaldır ya
halukların dediği gibi ulaşılabilir bonuslarla 35Yav neresi iyi, kafayı yiyeceğim ?
Aynensankı kiralık gibi
tamam bir sakin. açıklanmazsa hep beraber yangın yaparız. adam daha dün demedi mi 35in üzerine çıkmaya çalışıyoruz diye?Açıklanmayan şarttan haklı olarak şüphelenirim arkadaş ben. Çünkü medyaya pompaladıkları 7+2,5m GARANTİ kiralama ücreti yalan çıktı. "15-20 maç yeaa" diye pompaladıklarının da yalan olma ihtimali kuvvetlendi demektir. 15m'a aldığın adamı kiralıyorsan tüm şartları adam akıllı açıklayacaksın. Sadece açıklamaman bile yangın ve isyan sebebi...
zani 29 maç eplde oynasın da monçi bir tarafı yiyorsa pazarlığa otursun :dZani’den 7.5+1.5 bonus bekliyordum açıkçası.
5 Milyon beklentimin altında kaldı.
Gelecek 22.5 da eğer 30 maç 11 gibiyse bu Monchi 29 maç oynatıp dünyanın en rotasyonlu Ligi olduğu için üzerinden pazarlığa başlar ama olmadı diyerek.
Satın almak istediklerinde o para kasaya girmeli en kötü.
Ayrıca bonuslar 2 yıl sonra gelmeye başlayacak.
Yani oldu da 27.5’u garantiledik, Villa da 2. Sezon başladı muhtemelen şu kadar maça çıkarsa vs gibi.
%20 kar payına karşılık bizim %10 da düşük kalmış.
38.5 toplam gelir garanti gelmeyecekse Monchi Erden başkanı kandırmış aksi halde zaten ederi 30’du bu adamın.
30’a direkt satsak 18 Roma 12 bize kalıyordu.
Hadi 30-31 oldu paket 2 sene de o para gelecek ve cash yerine 12-13 kalacak yine ve 45 Milyon Euro toplam paket olduğu için Villa 60’a vs satmadıkça %10 ile kar şansımız da çok yok.