Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.254
- 73.773
- 5.188
Karamsarlık saçmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok 15-20 dedi. Şimdi de ondan fazlaymış dediGeçen program 30 demisti diye hatirladim
İlk 11 şartı vs. yokmuş ama sanırım
Yav abi olayın iç yüzün bilmiyoruz belki gelirken adama söz verildi premier lige transferine kolaylık sağlayacağız diye bilmiyoruz ne olduğunu ayrıca Zaniolo orda başarılı olur opsiyonunu çekerler çekmezlerse de premier ligde kendini geliştirip gelmiş olur kadro da zaten baya şişkinlik var kalsa çoğu maça yedek çıkardı şuanda yabancı kuralından dolayı
Allah allah herkesin kayıtsız şartsız hayranı ve destekçisi olduğumu ilk kez senden öğrenmiş oldum teşekkür ederim.Kimsenin kayıtsız şartsız hayranı ve destekçisi olmayan taraftara hemen kulp takın, dalga geçin tabi.
Düne kadar, hatta daha bugün maddeleri değiştirmek istiyor söylentisiyle Monchi'ye neden sövülüyordu? EPL takımları herkese para saçarken bizim 15m yatırım yaptığımız, en az 30m gelir beklediğimiz çok değerli oyuncumuzu üç kuruşa kiralamak istiyor diye. Adam bu istediğini, bizim yönetimle beraber muhtemelen hiç devreye girmeyecek satın alma şartına koydurduğu bol sıfırlı rakamlarla size kabul ettirdi resmen, ayakta uyuyorsunuz...
iyi sallamis![]()
Banada en mantikli bu gibi
napakOpsiyonu aciklamazlarsa ben 5 milyon yazarım sadece
artık zanyolo goygoyunu bırakıp
8 numaraya odaklanalım
Birini daha sallandırak yaartık zanyolo goygoyunu bırakıp
8 numaraya odaklanalım
yoo 45 mOpsiyonu aciklamazlarsa ben 5 milyon yazarım sadece
tamam bir sakin. açıklanmazsa hep beraber yangın yaparız. adam daha dün demedi mi 35in üzerine çıkmaya çalışıyoruz diye?