- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
Ben trolüm abiOlm uzaklaş şu gündemden de forumdan da. az önce keramettini kalpledim falan dedin zaten
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben trolüm abiOlm uzaklaş şu gündemden de forumdan da. az önce keramettini kalpledim falan dedin zaten
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ramosa 10 milyon verince onlardan gol yemeyecek misinÖnümüzde cöp bi trabzon vardi rtas, CL grupda city, bayern vs gelsin görürsün noluyo
??feramuz kayalar
hakkında islem baslatılmıstır
Ndombele daha iyi olmaz mi?
Hocam ben futboldan anlamamNdombele daha iyi olmaz mi?
Ne sordu
2.senesinin başında hagiyi yakaladı![]()
Ertem sordurdu o soruyu- Sezgin Gelmez: "Eğer bir temizlik gerekiyorsa, geçen sezon söylediğiniz, kulübün söylediği belgeler vardı. Onları açıklarsanız bu olaylar ortadan kalkar mı?
Geçen gün erden timurada salak salak sorular sorup konuyu dağıttı yok rashica bjkye gitti diye üzgünmüsün yok beşiktaşla barışırmısınız kendisini bir silkelemek gerekiyor. Bu kadar kolay değil Gs başkanı ve Erden timura mal mal sorular sormak o mikrofonu bi yerine sokarlar.
Ben Bayern olsam, Kane yerine Icardi yi alırdım. Yani nasıl bir 9 numaraya sahibiz anlayın.
Ben de böyle düşünüyorum. Dominguezi hiç izlemedimBizim tek ihtiyacımız Guendoizi al transferi kapa
Çok değişik bir adam. Uzun yıllardır hiçbir topçuyu bu kadar sevmemiştim. Sneijderla falan bile böyle bağ kuramamıştım. Çok başka bir havası var bu adamınMilano derbilerini de çok severdi bu yaşta tapusunun bizde olması acayip bir his kıracağı rekorun yanına dahi bir daha kimse yaklaşamayabilir.