Hayrican Abacı
Parçalı Üye
- 2 Ocak 2017
- 2.702
- 1.691
- 1.313
Aptal aptal sorular sorup fındık kadar beyniyle algı yaratmaya çalışan sezgin gelmez denen şahıs bir daha o stada girmemeli yönetim gereğini yapmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hocama olan sevginde bi eksilme var mıFatih Terimden sonra
Okan Buruk ne iyi geldi be
Ne sorduAptal aptal sorular sorup fındık kadar beyniyle algı yaratmaya çalışan sezgin gelmez denen şahıs bir daha o stada girmemeli yönetim gereğini yapmalı.
Dün de dedim skor olarak alsak bile yeterdi oyunu da gördükten sonra ekstra mutlu etti üstüne Ziyech açıklanması müthiş oldu. Şu dönemde net bir galibiyete ihtiyacımız vardı.Bugün o kadar büyük bir engeli aştık ki...
Şu maçta puan kaybı olsa topçuları kolay kolay konsantre edemezsin ne Molde maçı için ne de lig maçı için.
Çok şükür, güçlenerek çıktık. Molde'yi yenip 8 numarayı indirdik mi, Arena'daki maç şölen havasında geçer.
Ne konuda adminim?Elinizde veri yoksa, gelip de konuda kesin ifadelerle konuşmayın.
Yorum yapmak değil bu.
hedeflenen kadro kalitesine baktigimiz zaman bakambu transferi biraz sönük kaliyor ama icardi'nin arkasinda yedek bekleyecek birine 3m euro civari para vermek istemedik net olarak. düsün maliyetten dolayi ortaya böyle bir firsat cikinca alalim dedik. transfer sezonunun basinda illa araplara giden bakambu'yu alalim diye plan yapilmamistir. bir gol atsa rahatlayacak. faydali oynuyor genel olarakKağıt üstünde tüm transferler mantıklı görünüyor Bakambu profil ve isim olarak da doğruydu da bu arkadaş sanki hayal kırıklığı yaratacakmış gibi hissetmeye başladım
Ndombele garantiymiş ha.ondan 5 gün önce haberim vardi zaten.ruyam sagolsun
Ya ben bir Fatih Terim hayranıyımFatih hocama olan sevginde bi eksilme var mı
Ziyech-Tete-Zaha bu 3'lüden asıl beklentim milli aradan sonra bunlar ritim ve form yakaladıkları an acayip bir takım olabiliriz bekleyip görelim. Bugün Oliveira'dan da baya memnunum baya toparlamış gözüküyor kadro ne kadar geniş ve form seviyelerimiz yüksek olursa en kazançlı biz çıkarız.3 günde bir mac oynamaktan korkanlar kadroya ve oyunculara biraz güvense iyi olur. sezon basinda zaten fazla idman yemeyen ve hazirlik maci oynamadan gelenler icin iyi firsat. zaha-tete-ziyech vs bu yeni elemanlarimiz bir an önce hazir hale gelmeli. oynayacak seviyeye geldiklerinde cok daha iyi olacagiz.
Hakan ŞükürIcardi mi Jardel mi desem ne dersin
Jardel de çok iyiydi ama Icardi açık ara santrafor takımı da müthiş oynatıyor ülkeye gelmiş geçmiş en net santrafor olabilir daha iyisi bu topraklara bu yaşta zor gelir.Icardi mi Jardel mi desem ne dersin
Aston villa hesabı sapık gibi zaniolo paylaşıyor durmadan, biz bu kadar paylaşmadık be 6 aydaZanioloyu yeniden takibe aldım,kiyamadim
Soliveira herkese kapak yapti bugün. Cok top kazandi, toplara daldi. takimi diri tuttu. Böyle oynayan bir adami hoca her daim takimda görmek ister. Muhtemelen ihale Dubois reise kalacak. Onu gönderecegiz. Midtsjö'nün kalma ihtimali yok zaten.Ziyech-Tete-Zaha bu 3'lüden asıl beklentim milli aradan sonra bunlar ritim ve form yakaladıkları an acayip bir takım olabiliriz bekleyip görelim. Bugün Oliveira'dan da baya memnunum baya toparlamış gözüküyor kadro ne kadar geniş ve form seviyelerimiz yüksek olursa en kazançlı biz çıkarız.