Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aptal aptal sorular sorup fındık kadar beyniyle algı yaratmaya çalışan sezgin gelmez denen şahıs bir daha o stada girmemeli yönetim gereğini yapmalı.

Bugün o kadar büyük bir engeli aştık ki...
Şu maçta puan kaybı olsa topçuları kolay kolay konsantre edemezsin ne Molde maçı için ne de lig maçı için.
Çok şükür, güçlenerek çıktık. Molde'yi yenip 8 numarayı indirdik mi, Arena'daki maç şölen havasında geçer.
Dün de dedim skor olarak alsak bile yeterdi oyunu da gördükten sonra ekstra mutlu etti üstüne Ziyech açıklanması müthiş oldu. Şu dönemde net bir galibiyete ihtiyacımız vardı.

Yalnız bu hakem olayının artık bitmesi lazım. Sinirlerimizle oynanıyor. Futbolculara helal olsun çok sakin kaldılar.

Kağıt üstünde tüm transferler mantıklı görünüyor Bakambu profil ve isim olarak da doğruydu da bu arkadaş sanki hayal kırıklığı yaratacakmış gibi hissetmeye başladım
hedeflenen kadro kalitesine baktigimiz zaman bakambu transferi biraz sönük kaliyor ama icardi'nin arkasinda yedek bekleyecek birine 3m euro civari para vermek istemedik net olarak. düsün maliyetten dolayi ortaya böyle bir firsat cikinca alalim dedik. transfer sezonunun basinda illa araplara giden bakambu'yu alalim diye plan yapilmamistir. bir gol atsa rahatlayacak. faydali oynuyor genel olarak

şu çocuğu kadıköyde bi cafeye falcı olarak işe sokalım da kurtulalım

3 günde bir mac oynamaktan korkanlar kadroya ve oyunculara biraz güvense iyi olur. sezon basinda zaten fazla idman yemeyen ve hazirlik maci oynamadan gelenler icin iyi firsat. zaha-tete-ziyech vs bu yeni elemanlarimiz bir an önce hazir hale gelmeli. oynayacak seviyeye geldiklerinde cok daha iyi olacagiz.
Ziyech-Tete-Zaha bu 3'lüden asıl beklentim milli aradan sonra bunlar ritim ve form yakaladıkları an acayip bir takım olabiliriz bekleyip görelim. Bugün Oliveira'dan da baya memnunum baya toparlamış gözüküyor kadro ne kadar geniş ve form seviyelerimiz yüksek olursa en kazançlı biz çıkarız.

Icardinin 3. Golunde cizgi cekildimi golu yemis olabilirler gibi geldi bana cizgi cekilmis goruntuyu bulamadim ben

Ziyech-Tete-Zaha bu 3'lüden asıl beklentim milli aradan sonra bunlar ritim ve form yakaladıkları an acayip bir takım olabiliriz bekleyip görelim. Bugün Oliveira'dan da baya memnunum baya toparlamış gözüküyor kadro ne kadar geniş ve form seviyelerimiz yüksek olursa en kazançlı biz çıkarız.
Soliveira herkese kapak yapti bugün. Cok top kazandi, toplara daldi. takimi diri tuttu. Böyle oynayan bir adami hoca her daim takimda görmek ister. Muhtemelen ihale Dubois reise kalacak. Onu gönderecegiz. Midtsjö'nün kalma ihtimali yok zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt