Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil Dervişoğlu dışında alınan adamların hepsi mevki-kalite olarak tatmin ediyor. Jk uğraşıp dururken 2 günde türk hava yollarının günlük uçuşuyla getidik. Barış Alper yedeğe düştüğü zaman çoğu maçta kadroya girebileceğini sanmıyorum. Attığı 2 golle bonservisi çıkardı. Ligde 2-3 gol attığı zaman maaşını tamamen hak etmiş olacak. Sıfır beklentimin olduğu tek oyuncu.

Bünyamin Gezer kadar boş birini görmedim. Bir de Devlet kanalında ahkam kesiyor. Hakemliğini bilmesek millete süper hakemim diye yutturacak.
O meshur mactan once isinirken Arda'yi kiskirtip serefsizce hareketler yaptiklarinda ceza almalarini onlemek icin "maci oynatmasam galeyana yol acardim" diyerek korkakligin kitabini yazmis adi otesi mahluk.

Okan hocanın işi zor 3 yerli konusunda, burada kesik yiyecek adam angelino olur
Muslera da yedek kalacağı maç olur, Kazımcan oynar bir şekilde +3 rotasyona sokarız ben çok düşünmüyorum. Angelino her geçen gün açılıyor bugün bile %60'ı filandı %100'e çıksın baya tempo katacak.

Cagri haketti bunu,genç bi kaptan gibi oynuyor ve topla arası iyi oğulcani yakın zamanda kapabilir avrupa kulupleri

şu takım savunmasını görüp hala ramos isteyenler neyin kafasını yaşıyor gerçekten merak ediyorum
Ramos falan hiç gerek yok. Hatta başka stopere de gerek yok özellikle yabancı onun yerine bizim Torreira'ya yedek bir 6 almamız lazım o daha önemli bir eksik bence.

Hala 10 numara kovaliyolarrmis😨 hocam 8-10 arası biri gelsin lütfen ne yapacağız daha hucumu

Muslera da yedek kalacağı maç olur, Kazımcan oynar bir şekilde +3 rotasyona sokarız ben çok düşünmüyorum. Angelino her geçen gün açılıyor bugün bile %60'ı filandı %100'e çıksın baya tempo katacak.

Asla kesilmesini istemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt