Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.263
- 12.996
- 2.828
Baturina 10.Goundouzi ve baturina gelsin o zaman ya,ben 10 numara istemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baturina 10.Goundouzi ve baturina gelsin o zaman ya,ben 10 numara istemiyorum
Her tülü gider Midstjö, Dubois. Midstjö İstanbul'da mutluysa bir İstanbul takımına kiralanır Pendik, İstanbulspor falan.Miço nasıl mutlu ya
Olursa böyle olur ama ama bence zor Nelsson giderse Ramos + 1 stoper daha gelir.Terim tayfa 10 numara dedi ya
Artik acik oyuncusu gelmez, bi 8 belki bi stoper.Alexis sanchez gelmesin sakin,bu erden timur buna da takik
Konuşuldu mu bilmiyorum ama Tsde oyuna sonradan giren elemanda ışık vardı. Sağ kanatta oynadı. Tetkiç midir nedir
Ne gülüyon morfield
Daha ne 10 numarasi ya 4-0-6 mi oynicaz10 numara gelirse Sanchez olmaz Griezmann olursa anca transfer edilir yoksa oraya transfer yapılmaz.
Üzerinden 14 yıl geçmiş. Bünyamin Gezeri ne zaman Tv'de görsem bu maç aklıma gelir ana avrat söverim. Bunların hakemligini'de biliyorduk.Bünyamin Gezer kadar boş birini görmedim. Bir de Devlet kanalında ahkam kesiyor. Hakemliğini bilmesek millete süper hakemim diye yutturacak.
dmden numarani at bumut
Auta gidiyordu.Olıvıeranın sutunda torreıra mudahale etmeseydı gol oluyor muydu yoksa auta mı cıkıyordu?
Bizim camianın içinde iyiden iyiye azıtan bir kesim var. Yeter abi ya elli tane adam alacak değiliz hücum hattına. Bitti o iş.10 numara gelirse Sanchez olmaz Griezmann olursa anca transfer edilir yoksa oraya transfer yapılmaz.
Daha ne 10 numarasi ya 4-0-6 mi oynicaz