Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech açıklamasını düşünsenize onun yerine 8 numarayı getirip tribünlere çıkarıp yıldız bir ismi maç sonunda açıklıyoruz kimse adamın geldiğini bile bilmiyor bir anda tribünde sete çıkıyor oraya çıkar çıkmazda KAP geliyor şapkayı indiriyor altından De Paul çıkıyor. Acayip bir şey olurdu tabi o kadar gizleyebilirler mi tartışılır ama olsa müthiş bir an olurdu. :asd:

Dominguez de iyi olur ama Guendouzi baya hareketli oynuyor box to box eksikliğini giderir pas kalitesi de kötü değil boşa kaçmayı da çok seviyor.
Eğer 15 Milyon € vereceksek Guendouzi'ye değil , Diarra veya Dominguez için yoğunlaşmak gerek. Gerçi Diarra icin 20 istiyorlar deniyor ne kadar doğru bilmiyorum.

Yav bu yeni 8 ve Ziyech le bir lig kadrosu yaziverin. Olmuyor bi türlü. Hem ziyech hem 8 hem de Zaha nın olduğu bir 11.

Eğer 15 Milyon € vereceksek Guendouzi'ye değil , Diarra veya Dominguez için yoğunlaşmak gerek. Gerçi Diarra icin 20 istiyorlar deniyor ne kadar doğru bilmiyorum.
Diarra genç olsa da isim olarak futbol dünyasında pek sevmiyorum çok tutmuyor birazda tecrübe lazım 24-25 yaş iyidir. Dominguez de olur Guendouzi de hangisi daha ucuz oluyorsa o olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt