- 12 Ocak 2013
- 52.149
- 62.057
- 4.323
thuram deniyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

40m€thuram deniyor
tt de öyle yazıyorlar sallamada olabilir
Fiyatından haberleri yoktt de öyle yazıyorlar sallamada olabilir
25 yaş üzeri kimseyle ilgilenmemiz lazım o bölgeyeSoucek konusunda bir gelişme olur mu ?.
Dominguez / Guendouzi aklıma başka isim gelmedi bir de bana sanki Guendouzi olabilir gibi geliyor Marsilya göndermek istiyor fırsat olup bir anda alabiliriz gibi düşünüyorum.25 yaş üzeri kimseyle ilgilenmemiz lazım o bölgeye
Guendouzi'dir çoğunluğun istediğini biliyor.bilemem
cok sevınecegız dıyor olursa
Dominguez de iyi olur ama Guendouzi baya hareketli oynuyor box to box eksikliğini giderir pas kalitesi de kötü değil boşa kaçmayı da çok seviyor.Taraftar: Guendouzi
Mantık: Dominguez
Plase: Bellegarde
Sürpriz: Diarra
Eğer 15 Milyon € vereceksek Guendouzi'ye değil , Diarra veya Dominguez için yoğunlaşmak gerek. Gerçi Diarra icin 20 istiyorlar deniyor ne kadar doğru bilmiyorum.Dominguez de iyi olur ama Guendouzi baya hareketli oynuyor box to box eksikliğini giderir pas kalitesi de kötü değil boşa kaçmayı da çok seviyor.
55 ıstemısler liverpooldanthuram deniyor
Diarra genç olsa da isim olarak futbol dünyasında pek sevmiyorum çok tutmuyor birazda tecrübe lazım 24-25 yaş iyidir. Dominguez de olur Guendouzi de hangisi daha ucuz oluyorsa o olsun.Eğer 15 Milyon € vereceksek Guendouzi'ye değil , Diarra veya Dominguez için yoğunlaşmak gerek. Gerçi Diarra icin 20 istiyorlar deniyor ne kadar doğru bilmiyorum.