- 16 Haziran 2010
- 208.024
- 161.652
- 6.838
Bologna Dominguez'e yeni sözleşme teklif etmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bologna Dominguez'e yeni sözleşme teklif etmiş
Yani Ramos’u yedek olarak alacagiz diyorsun. Ramos gelirse yedek oturtamazsin.morutan gittiği an kadroda 14 yabancımız var
ramos düşüncesi var, belli
hepimiz nelson diyoruz ama belki de düşünce şudur
orta saha + ramos alıp
midzö ile beraber dubois yollamak
dubois iyi bir joker, ben kalmasından yanayım ancak
solda kazımcan sağda da ali turap ve kaan alternatiflerine güvenilecek sanırım bu senaryoda
Berkan gibi birini alacakmışız. FB space 'de söylüyorlar.gizli 8 varmıs karakullukcu acıklamıyor
15 20 mılyon euroymus
nezaman beraber 1 litre tekirdag altin seri icecezdomunguez
fbyi reddedit
gs ye haber yollayan isim bu arada
Diarra için 20 istiyorlar. 13-14 + bonus flan belki kabul ederler.Taraftar: Guendouzi
Mantık: Dominguez
Plase: Bellegarde
Sürpriz: Diarra
Bir ben miyim Ramos’un gelmesini istemeyen? Nelsson’u satmak veya yedege cekmek intihar olur. Yalniz bu is harbiden olacak gibi. Gercekten Molde macinin sonucunu bekliyorlar gibi.
Katiliyorum ve bundan cok korkuyorum. Nelsson'la Abdulkerim birbirlerini iyi tamamlayan ikili.Zaniolo-Ziyech mevzusu gibi olur, stopere o ayarda biri gelirse bilki Nelsson satılmış demektir. Yedek oturtmak piyasa değerini düşürür, kaldı ki adam böyle bir şeyi kabul etmez, haklı olarak.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herseyden önce hazır guindizi al koy 11 e direktDominguez de iyi olur ama Guendouzi baya hareketli oynuyor box to box eksikliğini giderir pas kalitesi de kötü değil boşa kaçmayı da çok seviyor.
alkol haram dostum tüketmemnezaman beraber 1 litre tekirdag altin seri icecez