Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bologna Dominguez'e yeni sözleşme teklif etmiş

morutan gittiği an kadroda 14 yabancımız var
ramos düşüncesi var, belli

hepimiz nelson diyoruz ama belki de düşünce şudur

orta saha + ramos alıp
midzö ile beraber dubois yollamak

dubois iyi bir joker, ben kalmasından yanayım ancak
solda kazımcan sağda da ali turap ve kaan alternatiflerine güvenilecek sanırım bu senaryoda

morutan gittiği an kadroda 14 yabancımız var
ramos düşüncesi var, belli

hepimiz nelson diyoruz ama belki de düşünce şudur

orta saha + ramos alıp
midzö ile beraber dubois yollamak

dubois iyi bir joker, ben kalmasından yanayım ancak
solda kazımcan sağda da ali turap ve kaan alternatiflerine güvenilecek sanırım bu senaryoda
Yani Ramos’u yedek olarak alacagiz diyorsun. Ramos gelirse yedek oturtamazsin.

Set oyununu becerememizin en önemli sebebi , kerem ve barışın hücuma çıktığımizda ayağında top tutamamasi. Bu kadar kolay top kaybedersen tabiki oyuncular ve özellikle bekler sete yerlesemez...

Bir ben miyim Ramos’un gelmesini istemeyen? Nelsson’u satmak veya yedege cekmek intihar olur. Yalniz bu is harbiden olacak gibi. Gercekten Molde macinin sonucunu bekliyorlar gibi.

Zaniolo-Ziyech mevzusu gibi olur, stopere o ayarda biri gelirse bilki Nelsson satılmış demektir. Yedek oturtmak piyasa değerini düşürür, kaldı ki adam böyle bir şeyi kabul etmez, haklı olarak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dominguezi hiç izlemesek 15 defa falan izlemişizdir abartıldığının çeyreği kadar topçu değil ne yazık ki
herifte aradığımız hiç bi özellik yok hemen hemen
topla katedemez ağır hantal midjstö kadar bile değil bu yönü mesala
arjantin milli takım oyuncusu falanda değil zaten şu an 2 senedir alındığı yok milli takıma

Zaniolo-Ziyech mevzusu gibi olur, stopere o ayarda biri gelirse bilki Nelsson satılmış demektir. Yedek oturtmak piyasa değerini düşürür, kaldı ki adam böyle bir şeyi kabul etmez, haklı olarak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Katiliyorum ve bundan cok korkuyorum. Nelsson'la Abdulkerim birbirlerini iyi tamamlayan ikili.

Ramos Abdulkerim ikilisi sampiyonlar liginde 1. ve 2. torba takimlara karsi oyunu geride kabul ettigimizde olabilir ancak ligde onde bastigimizda cok sorun yasariz. Ramos ust seviye bile oynasa adamin 2 yillik maasi Nelsson icin alacagimiz bonservisin yarisindan fazlasini goturur.

Cok cok gereksiz geliyor bana. Belki de Nelsson illa gidecegim diye tutturmustur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt