Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Is oyle bir yere geldi ki Erden Timur 8'e Ndombele getirse bile begenilmeyecek.

Bana kalirsa da begenmem cunku oraya cok garanti, hazir bir adam lazim.

Ulan geç uyuduk, nedense saçma sapan uyandık bu saatte. Twitter'a bir baktım GOAT yine kupa kaldırmış. Yedlin de nereden nereye, Messi'yle birlikte kupa kaldırır oldu :)

Bu Yedlin'le iyi şekilde ayırabildik miydi yolları? Seneye falan Messi'yi getirsek aracı olmaz mı :D

Ulan geç uyuduk, nedense saçma sapan uyandık bu saatte. Twitter'a bir baktım GOAT yine kupa kaldırmış. Yedlin de nereden nereye, Messi'yle birlikte kupa kaldırır oldu :)

Bu Yedlin'le iyi şekilde ayırabildik miydi yolları? Seneye falan Messi'yi getirsek aracı olmaz mı :D
goat goatda adama girismiyolar😂

goat goatda adama girismiyolar😂

O ligde kimseye öyle çok fazla girişemiyorlar, ona özel ekstra bir muamele yok. Messi oraya gitmeden önce de orada çok gol atmış oyuncular için orada gol atmanın kolay olduğu söylenirdi. Yani elbette her maç 1-2 tane sallaması o lige özel bir durum, Avrupa'da iyi liglerde elbette yapamaz artık bu yaşında. Ancak birilerinin iddia ettiği gibi ona özel bir dokunmama, boş bırakma yok. Birkaç maçını kısmen izledim, defanslar cidden kötü (Miami'nin de kötü bu arada) ama öyle özellikle girişmeme gibi bir durum da yok. Gayet girişiyorlar ve bazen gayet alıyorlar topu ayağından ama işte hem takım savunmaları hem de defans oyuncularının bireysel kalitesi düşük olunca alamadıkları da, alan bıraktıkları da, ağır kaldıkları ve ona topla başka liglerde bulamayacağı zamanı verdikleri de çok oluyor.

Bir de o geçen paylaşılan ona odaklanan video da maçın son dakikalarında farklı yenik durumdaki rakip defansı boşladıktan ve hatta maçtan ümidi kesip dağıldıktan sonra attığı golün videosu. Bir de orta sahadan topsuz koşuyla geriden gelip ceza sahasına girip gol atmış olan kimi öyle yakın plan çekmiş olsan üç aşağı beş yukarı benzer görüntü çıkar ortaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt