Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca’nin ikinci bir torreira istedigi belliydi

Son oynadigimiz fener macinda iki 6’ya ikna oldu hoca bence cünkü berkan-torreira ikilisi ön alan baskilarinda cok iyi isler yaptilar o macta

Ve yapilan transferleri özelikle hucum hattini ancak iki torreira tasiyabilir

hala ramos kovalaması çok ama çok büyük bir eksi

elde ne var ne yok göm ortasahaya işte
Çok büyük eksi kısmına katılmıyorum rengo, demek ki bir defans lazım diyor teknik ekip. Tercihi sorgularız en fazla.

Ramos + Guendouzi mi,
X defans (daha maliyetsiz) + Ramos parasına Partey mi
gibi.

İsimler degişir benim ki örnek.

Ama kaliteli bir isim geleceği kesin yine de orta sahaya, çokta şey yapmamak lazım hani olur da Ramos maliyetine girilirse ayrıca.

eğer kaybak türk değilse bi iki güne gelşr ozaman

ingilizler haberi verince çok geçmeden gerçekleşiyor çünki

vallah ben tecavüz mecavüz bilmem
suçluluğu kanıtlandımı pek kanıtlandıysa arsenal niye oynatıyor?

herif zebellah gibi çöker rakibin üstüne türk liginde

alabileceğimizi sanmıyorum bu arada

Değil.Ben 32 yaşındayım 96-00 yıllarında ligi özetlerden,gazetelerden vs takip ettiğim için çok hakim değilim ama benim şu ana kadar gördüğüm en dominant lig performansını ortaya koydu bu adam.Takımda İcardi micardi var diye yaptıkları küçümseniyo Napoli tarihinin en golcü adamını,2 kere seria a gol kralı olmuş adamı prese,takım oyununa ikna etmek kolay işler değil.Yaptığı yanlışı hemen ertesi hafta düzelten,kendini eleştirmeyi bilen bi adam.Eksikleri var mıdır?Vardır tabii ama şampiyon olduğu sezonun ertesinde daha 2. haftadan bu kadar yıpratmaya çalışmak doğru değil.

Stopere Davinson Sanchezi alacağımızı düşünüyorum her ne kadar Tottenham da tutunamasada Ramos dan felan ziyade Davinson Sanchezi almamız daha mantıklı.

Screenshot_2023-08-20-10-39-41-656.webp

Galatasaray'a stoper şart deniyor her yerde ama

-Nelsson yedek mi kalacak?
-Yerli kuralı varken Abdulkerim mi yedek olacak
-Yedek stoperde Kaan-Emin yetmez mi, yabancı yedek demek ligde kontenjanı sadece hücum hattından açabilmek demek.

Ben stoper haberlerini hep Nelsson'un gidişi olarak okuyorum aksi halde kafamda çok oturmuyor.

Parteyin kulübümüze transfer olma durumunda gerekli gbt işlemleri titizlikle yapılacaktir forumun içi rahat olsun.

Galatasaray'a stoper şart deniyor her yerde ama

-Nelsson yedek mi kalacak?
-Yerli kuralı varken Abdulkerim mi yedek olacak
-Yedek stoperde Kaan-Emin yetmez mi, yabancı yedek demek ligde kontenjanı sadece hücum hattından açabilmek demek.

Ben stoper haberlerini hep Nelsson'un gidişi olarak okuyorum aksi halde kafamda çok oturmuyor.
Normalde benim de çok oturmuyor ama anladığım kadarıyla Şampiyonlar Ligi'nde Nellsonun yanına partner arıyoruz.Nornalde suanki şartlar da Ozan Kabak en iyisi olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt