- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Barış Alper’e beyin taksak Zaniolo gibi bir şey olacak ama yok. Olmuyor işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanki zanioloda çok var beyin yawBarış Alper’e beyin taksak Zaniolo gibi bir şey olacak ama yok. Olmuyor işte
Öyle düşünmeyelim.benimde bir tarafım senin gibi ama dün yaptığı hatadan ötürü.Emin ol Abdül toparlayacaktır.O hatayı kendide kendisine yakıştıramamıştır.Allahtan golle sonuçlanmadı.8 numara alındıktan sonra takımdaki en zayıf halka apo olacaktır.
![]()
bu herifin niye hala buralara girmesine müsaade ediliyor,
fb amigosunu şuralara getirtip soru sordurtuyoruz şaka gibi
Okan Hoca şu aptalca şeyi yaptırmıyor çok şükür.
Rakip kalenin ağzında pres yaparken pasla çıkmaya çalışmak nedir? Ya şundan pasla çıksan nolacak? Gol atma ihtimalin yine de çok düşük ama burda topu kaptırırsan yüzde yüz gol
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
En azından varsanki zanioloda çok var beyin yaw
Barış ; herşeyi yapmak isteyip "isviçre çakısı misali" eline yüzüne bulaştırma safhasında şu aşamada,Tete'nin dayanılmaz hafifliği Kerem gibi "Zaha faktörü" onuda herşeyi yapmayı gösterme zorunluluğunda hissettiriyor.Aslında rahat olabilse çok daha iyi işler çıkaracak.Barış Alper’e beyin taksak Zaniolo gibi bir şey olacak ama yok. Olmuyor işte
Konumuz o değil Oğuzhan!Aga şu transferler yerine neden translar yazıyorsunuz yav?
Yaninda berkanla oynayınca oda kötü gözüküyor torreirayla çok daha farkliOliviera yerine adam bakıldığı için kasıyor belli. Sezon ortasından sonra salar yine
Ben bu Guendouzi yi istemiyorumNedir bu Guendouzi düşmanlığı?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Toparlanmadan kastın ; işi sert oynamaya getirdi.Çünkü pabuç pahalandı.İnsanın aklındaki soru işareti şu: böyle sert oynayabiliyordun,neden daha önce bu hünerlerini ifa etmedin.Demekki oluyormuş.Ben Okan hocamın ; saklan,yumuşak oyna ,rakibe basma dediğini asla düşünmüyorum.Çünkü en basılması gereken yer. Torreira'nın savaşması onada biraz ilham verdi.Dün gerçekten biraz olsun farklıydı .En çokta topla çıkarken hep topun kadrajında olması iyidi.Transfer hokkabazları gitsin yeaa şeklinde takılıyor olabilir ama Olivierira 'nın toparlamaya başlaması çok sevindirici. Önemli adam Oliveira.
Orta saha neden arıyoruz ki fazlasıyla var
Taylan mitcö yeterli olacaktır rotasyonda
Tipsiz Guendouzi yerine bana böyle fiziki Azman Zenci YamYamcilar ile gelin.
adam terinin son damlasına kadar mücadele ediyor