Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30c000b5f001a7cd9b18646fbdd66bd1.jpg

bu herifin niye hala buralara girmesine müsaade ediliyor,

fb amigosunu şuralara getirtip soru sordurtuyoruz şaka gibi

zavallı bir kulubuz bu konularda

harbi diyorum bir bizim muhabirlerde objektiflik, fbjklilik var

Barış Alper’e beyin taksak Zaniolo gibi bir şey olacak ama yok. Olmuyor işte
Barış ; herşeyi yapmak isteyip "isviçre çakısı misali" eline yüzüne bulaştırma safhasında şu aşamada,Tete'nin dayanılmaz hafifliği Kerem gibi "Zaha faktörü" onuda herşeyi yapmayı gösterme zorunluluğunda hissettiriyor.Aslında rahat olabilse çok daha iyi işler çıkaracak.

Transfer hokkabazları gitsin yeaa şeklinde takılıyor olabilir ama Olivierira 'nın toparlamaya başlaması çok sevindirici. Önemli adam Oliveira.

Orta saha neden arıyoruz ki fazlasıyla var
Taylan mitcö yeterli olacaktır rotasyonda

Transfer hokkabazları gitsin yeaa şeklinde takılıyor olabilir ama Olivierira 'nın toparlamaya başlaması çok sevindirici. Önemli adam Oliveira.
Toparlanmadan kastın ; işi sert oynamaya getirdi.Çünkü pabuç pahalandı.İnsanın aklındaki soru işareti şu: böyle sert oynayabiliyordun,neden daha önce bu hünerlerini ifa etmedin.Demekki oluyormuş.Ben Okan hocamın ; saklan,yumuşak oyna ,rakibe basma dediğini asla düşünmüyorum.Çünkü en basılması gereken yer. Torreira'nın savaşması onada biraz ilham verdi.Dün gerçekten biraz olsun farklıydı .En çokta topla çıkarken hep topun kadrajında olması iyidi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt