Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur geçen adadaki yemekte orta saha için bu hafta içini söylemişti. Hareket olur 1-2 gün içinde muhtemelen

Toparlanmadan kastın ; işi sert oynamaya getirdi.Çünkü pabuç pahalandı.İnsanın aklındaki soru işareti şu: böyle sert oynayabiliyordun,neden daha önce bu hünerlerini ifa etmedin.Demekki oluyormuş.Ben Okan hocamın ; saklan,yumuşak oyna ,rakibe basma dediğini asla düşünmüyorum.Çünkü en basılması gereken yer. Torreira'nın savaşması onada biraz ilham verdi.Dün gerçekten biraz olsun farklıydı .En çokta topla çıkarken hep topun kadrajında olması iyidi.
Lige ön yargılı yaklaşmış olabilir geçen yıl. Özellikle depremden sonra berbattı ama öncesinde fiziksel olmasa da teknik anlamda çok iyiydi zaten. "Ligin fiziksel bir lig olduğunu gördüğü için özel fitness hocası tuttu" şeklinde haberler vardı, doğru olabilir. Adam tekniğine fizik atabilirse zaten başka seviye.

artık takıma tek bir 8 yetmez tor'u yedekleyecek bir 6 daha şart bence şampiyonlar liginde berkan'ı görmek istemiyorsak
önce 8 i bir halledelim bence , akşam pazarından son dakikalarda dediğin çok mantıklı bence 6 yada oyuncu şart.Maşallah Torreira can siparane dalıyor , her an kart , sakatlık riski söz konusu:)

robinho ve greenwood da gelsin tam olsun

Lige ön yargılı yaklaşmış olabilir geçen yıl. Özellikle depremden sonra berbattı ama öncesinde fiziksel olmasa da teknik anlamda çok iyiydi zaten. "Ligin fiziksel bir lig olduğunu gördüğü için özel fitness hocası tuttu" şeklinde haberler vardı, doğru olabilir. Adam tekniğine fizik atabilirse zaten başka seviye.
Kendisini sürekli yere atması ve Torreira'ya hiçbir şekilde yardım etmemesi zaten bizi 8 numara arayışına itti.Bizdeki sıkıntıda sürekli Melo görme modunda olmamız.:)))Bize Melo tarzı oyuncular şart.Savaşmadan güreşmeden olmuyor.görmedinmi ; dün Trabzon resmen biçme modundaydı..

Bu nedenle Torreira bize çok iyi geliyor ama ortasahanın tüm yükü için kesinlikle oyuncu şart.

Barış'ta kendini ekstra gösterme çabası var, bir şeyler yapayım skora etki edeyim kafasında devamlı. Basit oynasa, kafayı kaldırsa çok faydalı olacak ama dün orta sahada topu alıp 5 kişi arasına girebilecek kadar gitmiş kafa.

Galatasaray'a stoper şart deniyor her yerde ama

-Nelsson yedek mi kalacak?
-Yerli kuralı varken Abdulkerim mi yedek olacak
-Yedek stoperde Kaan-Emin yetmez mi, yabancı yedek demek ligde kontenjanı sadece hücum hattından açabilmek demek.

Ben stoper haberlerini hep Nelsson'un gidişi olarak okuyorum aksi halde kafamda çok oturmuyor.
Stoper gelirse gider Nelsson bence de

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ziyech bize nasıl bedelsiz geldi
Tm’de bile 16m değeri var
Bedavaya gelecekse neden epl’den fransadan falan başka takımlar girmedi araya acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt