- 5 Eylül 2014
- 87.165
- 73.950
- 4.513
Avro bu haldeyken bu maliyetleri karşılayamayacağız
2-3 seneye feda diyebiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avro bu haldeyken bu maliyetleri karşılayamayacağız
Transfer döneminin başında adı yazıldığından beri en çok istediğim oyuncu Sarr idi, dün nasıl bir kral olduğunu dosta düşmana göstermiş.
Bize böyle oyuncular lazım, kadayıfsporlar değil.
Ziyech ile Mertens daha az forma şansı bulur. Ara sıra dinlenir, takma kafanı buna Renkdaş.Mertensin yine suyunu cikariyoruz 5 gunde 2 maca cikti neredeyse full oynadi
Adamin da verimini dusuruyoruz bu sekilde
Lige ön yargılı yaklaşmış olabilir geçen yıl. Özellikle depremden sonra berbattı ama öncesinde fiziksel olmasa da teknik anlamda çok iyiydi zaten. "Ligin fiziksel bir lig olduğunu gördüğü için özel fitness hocası tuttu" şeklinde haberler vardı, doğru olabilir. Adam tekniğine fizik atabilirse zaten başka seviye.Toparlanmadan kastın ; işi sert oynamaya getirdi.Çünkü pabuç pahalandı.İnsanın aklındaki soru işareti şu: böyle sert oynayabiliyordun,neden daha önce bu hünerlerini ifa etmedin.Demekki oluyormuş.Ben Okan hocamın ; saklan,yumuşak oyna ,rakibe basma dediğini asla düşünmüyorum.Çünkü en basılması gereken yer. Torreira'nın savaşması onada biraz ilham verdi.Dün gerçekten biraz olsun farklıydı .En çokta topla çıkarken hep topun kadrajında olması iyidi.
önce 8 i bir halledelim bence , akşam pazarından son dakikalarda dediğin çok mantıklı bence 6 yada oyuncu şart.Maşallah Torreira can siparane dalıyor , her an kart , sakatlık riski söz konusuartık takıma tek bir 8 yetmez tor'u yedekleyecek bir 6 daha şart bence şampiyonlar liginde berkan'ı görmek istemiyorsak
Orta sahaya 2 Faslı fazla, olmazNedir bu Guendouzi düşmanlığı?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Kendisini sürekli yere atması ve Torreira'ya hiçbir şekilde yardım etmemesi zaten bizi 8 numara arayışına itti.Bizdeki sıkıntıda sürekli Melo görme modunda olmamız.Lige ön yargılı yaklaşmış olabilir geçen yıl. Özellikle depremden sonra berbattı ama öncesinde fiziksel olmasa da teknik anlamda çok iyiydi zaten. "Ligin fiziksel bir lig olduğunu gördüğü için özel fitness hocası tuttu" şeklinde haberler vardı, doğru olabilir. Adam tekniğine fizik atabilirse zaten başka seviye.
Okan Hoca şu aptalca şeyi yaptırmıyor çok şükür.
Rakip kalenin ağzında pres yaparken pasla çıkmaya çalışmak nedir? Ya şundan pasla çıksan nolacak? Gol atma ihtimalin yine de çok düşük ama burda topu kaptırırsan yüzde yüz gol
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Stoper gelirse gider Nelsson bence deGalatasaray'a stoper şart deniyor her yerde ama
-Nelsson yedek mi kalacak?
-Yerli kuralı varken Abdulkerim mi yedek olacak
-Yedek stoperde Kaan-Emin yetmez mi, yabancı yedek demek ligde kontenjanı sadece hücum hattından açabilmek demek.
Ben stoper haberlerini hep Nelsson'un gidişi olarak okuyorum aksi halde kafamda çok oturmuyor.