- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
40 gündür bekleyen büyük topçu noldu vaz mı geçmiş beklemekten niye 1 tane bile alamıyoz2 iş yapacak orta saha hayal, böyle giderse 1'ini bile alamayacağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40 gündür bekleyen büyük topçu noldu vaz mı geçmiş beklemekten niye 1 tane bile alamıyoz2 iş yapacak orta saha hayal, böyle giderse 1'ini bile alamayacağız
Diarra sampiyonlar liginde oynayan bir takima gitmek istiyorum dedi. Bu yaz satilacak. Lens iki teklif sundu haziran sonunda biri 11 milyon euro sonra 14 verdiler daha fazla cikmadilar ikiside reddedildi.Yaziyorum:
Matteo Guendouzi, onumuzdeki hafta netlesecek gibi.
Strasbourgtan Habib Diarra icin Ilgi mektubu yollamisiz.
Sen diarra diye bir tanesini seç onun analizini yap diğerleri de aynıdır muhtemelen.
40 gündür bekleyen büyük topçu noldu vaz mı geçmiş beklemekten niye 1 tane bile alamıyoz
Aşağı saksonya mıDiarra umarım gelir hep Diarramı ye Fener demek istemişimdir.
bende epl izlerim düzenli partey tabiki iyi oyuncu ama atleticodan beri pek begenemedımPartey ihtiyaç olan profile en uygun oyunculardan biri yaşından bağımsız olarak.
Sıkı bir Arsenal izleyicisi olarak Partey’in hemen her özelliği iyi, dribblingi ve şutu da var.
Soucek de iyi ama bence Partey daha uygun bir profil bize.bende epl izlerim düzenli partey tabiki iyi oyuncu ama atleticodan beri pek begenemedım
benım tartışmasız istedigim soucek olur ayrıca lider oyuncu soucek ama tabi hayal
daha sert ve agresif bir oyuncu almalıyız bana göre dribbling yanında
Fırsat olursa düşer.
25 milyon euro verirsen ama düşmesin
17 yaşındaki Arda’yı satıp o parayı 45 yaşındaki Dzeko’ya gömmeleri ile eşdeğer bir hareket olur. Böyle bir hata yapmamalıyız.nelssonu satıp parasını geri dönüşü olmayan ramosa mı vericez şimdi... yönetim inş bu kadar popülist davranmaz