Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaziyorum:

Matteo Guendouzi, onumuzdeki hafta netlesecek gibi.

Strasbourgtan Habib Diarra icin Ilgi mektubu yollamisiz.
Diarra sampiyonlar liginde oynayan bir takima gitmek istiyorum dedi. Bu yaz satilacak. Lens iki teklif sundu haziran sonunda biri 11 milyon euro sonra 14 verdiler daha fazla cikmadilar ikiside reddedildi.
Burnley ve wolfsburg istiyormus.

Juventus da Goretzka veya gravenberch olmazsa Diarra yi alacakmis.

Son olarak Strasbourg 20 milyon euro alti bir rakama kesinlikle birakmak istemiyor.

Diarra ve Bellegarde i alan takim bir 5-10 sene orta saha sikintisi cekmez.

Strasbourg yakinda top 5 e girer ligue 1 de . Chelsea satin aldi klubu genc topculari bura gonderiyorlar. Paraya ihtiyaclari yok daha bu yaz 60 milyon euro luk transfer ettiler.

Resim

top cıkmıs

25 yada 26 sı bu orta saha işi çözülür.

Partey ihtiyaç olan profile en uygun oyunculardan biri yaşından bağımsız olarak.

Sıkı bir Arsenal izleyicisi olarak Partey’in hemen her özelliği iyi, dribblingi ve şutu da var.
bende epl izlerim düzenli partey tabiki iyi oyuncu ama atleticodan beri pek begenemedım

benım tartışmasız istedigim soucek olur ayrıca lider oyuncu soucek ama tabi hayal

daha sert ve agresif bir oyuncu almalıyız bana göre dribbling yanında

bende epl izlerim düzenli partey tabiki iyi oyuncu ama atleticodan beri pek begenemedım

benım tartışmasız istedigim soucek olur ayrıca lider oyuncu soucek ama tabi hayal

daha sert ve agresif bir oyuncu almalıyız bana göre dribbling yanında
Soucek de iyi ama bence Partey daha uygun bir profil bize.

İkisinin de alınabileceğini düşünmüyorum, dipnot.

nelssonu satıp parasını geri dönüşü olmayan ramosa mı vericez şimdi... yönetim inş bu kadar popülist davranmaz
17 yaşındaki Arda’yı satıp o parayı 45 yaşındaki Dzeko’ya gömmeleri ile eşdeğer bir hareket olur. Böyle bir hata yapmamalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt