Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.097
- 19.202
- 1.188
Ziyech ne durumda acaba en son ne zaman maca cikti istanbulspor macinda kadro da olur mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 oyuncu alınmaz bir yeterli
en son 25 mayısta 8 dkZiyech ne durumda acaba en son ne zaman maca cikti istanbulspor macinda kadro da olur mu
Yüksek kiralama bedeli ve opsiyonla yaparız diye düşünüyorum ben orta saha transeriniErden Timur orta saha icin ne kadar bonservis odemek istiyor, asil soru ilk once o olmali.
Simdi bahsi gecen bazi isimlerin fiyati 20 milyon euro'dan basliyor. Oyle bir parayi soyle az iki saniye oturup dusununce, hayatta vermeyecegimizi hepimiz biliyoruz. O yuzden gercekci olmaliyiz.
Bazen benim hosuma giden oyuncular da oluyor , mesela Diarra, hem genc hem potansiyelli ama sonra yabanci basinda gecen fiyatlari okuyunca bizim gibi kulupler icin cok fazla paralar ve transferi zor oldugunu anliyorum.
Eger 10-12 milyon euro bandinda alinabilecek orta saha varsa bence mantiken o isimler hangisi olabilir ona bakmak lazim. Yoksa diger isimlerin gelme olasiligi neredeyse sifir.
İmkansız. 25 Mayıs'ta 8 dk oynamış son maçı. Chelsea kamp kadrosuna da almamıştı.Ziyech ne durumda acaba en son ne zaman maca cikti istanbulspor macinda kadro da olur mu
haydaaaaRoberto Pereyra 1'i bence kanks..
Roberto Pereyra 1'i bence kanks..
en son 25 mayısta 8 dk
İmkansız. 25 Mayıs'ta 8 dk oynamış son maçı. Chelsea kamp kadrosuna da almamıştı.