Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech ne durumda acaba en son ne zaman maca cikti istanbulspor macinda kadro da olur mu

Max 13 vermeliyiz pahalı alamadık denildiğinde yönetimin hatası değildir. Ama burda suçlanır belki o ayrı

Erden Timur orta saha icin ne kadar bonservis odemek istiyor, asil soru ilk once o olmali.

Simdi bahsi gecen bazi isimlerin fiyati 20 milyon euro'dan basliyor. Oyle bir parayi soyle az iki saniye oturup dusununce, hayatta vermeyecegimizi hepimiz biliyoruz. O yuzden gercekci olmaliyiz.
Bazen benim hosuma giden oyuncular da oluyor , mesela Diarra, hem genc hem potansiyelli ama sonra yabanci basinda gecen fiyatlari okuyunca bizim gibi kulupler icin cok fazla paralar ve transferi zor oldugunu anliyorum.

Eger 10-12 milyon euro bandinda alinabilecek orta saha varsa bence mantiken o isimler hangisi olabilir ona bakmak lazim. Yoksa diger isimlerin gelme olasiligi neredeyse sifir.
Yüksek kiralama bedeli ve opsiyonla yaparız diye düşünüyorum ben orta saha transerini

Aslinda Dominguez su piyasada bir firsat transferi. Ilgimiz yok mu acaba veya alternatif olarak mi belirlendi?

Normalde 20 milyon euro'nun altina alamazsin ama 1 senelik kontrati kaldigi icin aslinda 13 milyon euro civari bir rakama bitebilir. Maasi da uygun, 1.5 milyon euro civari bir rakama ikna edebilirsin.

Ndombele bekletiliyor acaba kim icin merak ettim.

Guendouzi için 1+11 milyon Euro'luk teklif harici hiç bir durumu kabul etmiyorum. Yıllardır dillendiriyorum ancak kulübüyle ve taraftarla problem yaşayan bir oyuncuda da itlik yapalım, şerefsizlik yapalım.
Monchi'den feyiz alıpo mottomuz net bu şekilde olmalı

Dominguez ya da Goundeuzi gelecek gibi hissediyorum.

Fofana, De Paul vs kovalandı ama orada 35-40 Milyon Euro bonservis olur.

Bu parayı vereceksek De Paul'a veremeyiz 29-30 yaşında adam.

Fofana'da burayı tercih etmez diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt