- 18 Mayıs 2011
- 23.962
- 13.213
- 1.998
Rangers elesin de bizim gruba düşsün...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rangers elesin de bizim gruba düşsün...
Kim bu hüstad
iskoç takımlarını sevmiyorum.Rangers elesin de bizim gruba düşsün...
Bütün büyük maçlarda aynı oynadı yav. Oliviera bu zaten büyük maçlarda odaklandığınds kusursuza yakın oynuyor. Bir Beşiktaş maçında sıçmıştı orada da gayet iyiyken tek hatası ile 3 lü basak orta sahaya karşı ve dk sonrası yeniden başlayıp Deprem nedeniyle 1 ay sonra tekrar 45 gün araya girip ardından da bay ve ligden çekilen takımlarla bir hafta oynayıp 2 hafta dinlenme gibi absürt şeyler var.Hocam, Trabzon maçında oynadığı gibi kaç maç oynadı söylermisin.Rotasyon için diyorsan maliyetini göze alacaksan olur ama sorularıma cevap verirmisin:
1- Her pozisyonda kendisini yere atması
2-yediğimiz kontrataklarda ortalıkta hiç gözükmemesi,
3-Torreira'yı sürekli yalnız bırakması
4-KAdrajda hiç gözükmemesi " Nasılsa Trabxzon maçında kadrajdan çıkmadı hayret ettim açıkçası"
İşte bu nedenlerden ötürü biz 50 gündür 8 numara arıyoruz.Yukarıdaki yazdıklarımı yapmış olsa " ki son maçta nispeten yaptı ama iş işten geçti" rotasyon için maliyetli ama satamazsak mecburuz.
Bence olması gereken bu. Hatta diğer transferler için de oyuncularla konuşup bakın biz bunu bunu alabiliyoruz sizlerin de fikri önemli ne dersiniz diye sormalılar... Takım olma yolunda atılmış büyük bir adım olur bu durum.Vallahi dün aynısını düşünmüştüm.Ama bir handikap varçok maliyetli oyuncuları düşünebilir ama inanılmaz güzel fikir.Birde Oliviera için ne düşünüyor onu bilmek isterdim.
Ben de sevmiyorum.iskoç takımlarını sevmiyorum.
Marul, bürüksel lahanası kafalı bir herifKim bu hüstad
Kısaca dunyanin en iyi ossı diyebilirdin rts.Marul, bürüksel lahanası kafalı bir herif
Guendouzi ve Sofyan AmrabatKim bu hüstad
Geçen sene son 1.5-2 ayda fiziği bitti Torreira orta sahayı tek başına idare etti ama ondan önceki 5-6 ayda da Torreiradan daha öndeydi performans olarak.Performans indekslerinde ligin açık ara en iyi topçusuydu bu adam bakın orta sahası falan demiyorum.Fizik olarak defolu bir oyuncu olduğu bariz ortada 3 kulvarı bi arada götürmesi mümkün değil haliyle yerine adam aramamız gayet normal ama bu Oliveira'nın çöp olduğu anlamına gelmez.Hocam, Trabzon maçında oynadığı gibi kaç maç oynadı söylermisin.Rotasyon için diyorsan maliyetini göze alacaksan olur ama sorularıma cevap verirmisin:
1- Her pozisyonda kendisini yere atması
2-yediğimiz kontrataklarda ortalıkta hiç gözükmemesi,
3-Torreira'yı sürekli yalnız bırakması
4-KAdrajda hiç gözükmemesi " Nasılsa Trabxzon maçında kadrajdan çıkmadı hayret ettim açıkçası"
İşte bu nedenlerden ötürü biz 50 gündür 8 numara arıyoruz.Yukarıdaki yazdıklarımı yapmış olsa " ki son maçta nispeten yaptı ama iş işten geçti" rotasyon için maliyetli ama satamazsak mecburuz.
Esas sıkıntı nerede biliyormusun Sevgili Tuna ; bizim gözler sürekli Melo'yu arıyor.Eğer 10numara oynamış olsa Sergio ; ara pasları şutları vs göze hoş gelecek ama oyunun defans kısmında maalesef ki ne sertlik var nede dayanıklılık. mesele buradan çıkıyor zaten.İlerye,araya ortaya top atme kısmını zaten konuşmuyoruz ki.O konuda haklısın bizim meselememiz DOS olayı .Torreira çoğu maç okadar yalnız kaldı ki.Sergio defans olayında yok maalesef.Geçen sene zaten Avrupada yoktun orada yoktun burada yoktun.Dediğin gibi belki bu ligte yine olabilirdi Sergio ile " hele Trabzondaki oyunuyla hayli hayli" ama Avrupada olmazzz.Bu kadar kanat ve ileri uç varken ortasahan taş gibi olmalı .mesele bu.Bütün büyük maçlarda aynı oynadı yav. Oliviera bu zaten büyük maçlarda odaklandığınds kusursuza yakın oynuyor. Bir Beşiktaş maçında sıçmıştı orada da gayet iyiyken tek hatası ile 3 lü basak orta sahaya karşı ve dk sonrası yeniden başlayıp Deprem nedeniyle 1 ay sonra tekrar 45 gün araya girip ardından da bay ve ligden çekilen takımlarla bir hafta oynayıp 2 hafta dinlenme gibi absürt şeyler var.
Çok absürt bir sezon geçirdik ve neredeyse 3 kere sezon kampı yapmamız ve yüklenmemiz ardından yükselişi beklememiz lazımdı.
GunduziiKim bu hüstad
Ya da Ziyech gibi kontratı olmasına rağmen takımının elinden çıkarmak istediği bir adam da olabilir.Bedelsiz oyuncu ise bonservisi elinde olan oyuncu var mı acaba
FbjkBence transfer dönemi kapandı.. Sergio ile devam edeceğiz..